• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace
Προσφορά

American Crew Men's Most Wanted 4 in 1 Medium Hold Grooming Kit - Σετ Δώρου

23.9€34€

Κωδικός: 13292-40945

Brand: American Crew

American Crew Men's Most Wanted 4 in 1 Medium Hold Grooming Kit - Σετ Δώρου  

Τα μαλλιά που δεν είναι πολύ ανθεκτικά στο styling μπορούν να σταθεροποιηθούν με προϊόντα μεσαίας ισχύος.

Ωστόσο, θα πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε τα προϊόντα αυτά να μην συσσωρεύουν ή να μην βαραίνουν τα μαλλιά.

Το σετ περιποίησης ανδρικών μαλλιών American Crew Medium Hold είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους άνδρες που αναζητούν κάτι με μέτριο κράτημα.

Το σετ είναι κατασκευασμένο από την γνωστή αμερικανική εταιρια και τα στοιχεία που περιέχονται στο σετ δεν βαραίνουν τα μαλλιά, παρέχοντας ανανέωση, ενδυνάμωση και προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Το Κιτ περιλαμβάνει: Σαμπουάν 3 σε 1 - ένα επαγγελματικό σαμπουάν με μοναδική σύνθεση που το καθιστά κατάλληλο για χρήση τόσο ως σαμπουάν και conditioner για τα μαλλιά, όσο και ως τζελ σώματος. Διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες. Alternator (Styling Spray)- ένα σπρέι σχεδιασμένο για το styling των μαλλιών και το μοντελισμό. Παρέχει μέτριο κράτημα και λάμψη στα μαλλιά. Forming Cream - μια κρέμα styling για ανδρικά μαλλιά, που παρέχει μέτριο κράτημα. Περιέχει φυσικά φυτικά κεριά από καρνούμπα για λάμψη στα μαλλιά και γλυκερίνη για να συγκρατεί το νερό και να αποτρέπει την ξηρότητα. All in one Face Balm - ένα απαλό βάλσαμο για μετά το ξύρισμα με αντηλιακό. Ιδανικό για καθημερινή φροντίδα.   Το αποτέλεσμα: Ενίσχυση και θρέψη των μαλλιών σταθεροποίηση του χτενίσματος καθαρισμός και ενυδάτωση των μαλλιών αύξηση της λάμψης προστασία από τον ήλιο