Η διατροφική του αξία του αμυγδαλοβούτυρου είναι πολύ μεγάλη και επειδή είναι πολύ γευστικό και αρωματικό, μια μικρή ποσότητα αρκεί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ψωμί, φρυγανιές ή ρυζογκοφρέτες, με μέλι, μαρμελάδες, φρούτα ή σκέτο, όπως ακριβώς και το ταχίνι.
Φυλάσσεται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.
Προέλευση: Ολλανδία
Στοιχεία επικοινωνίας: ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ Α.Ε., 12o χλμ Άργους-Στέρνας, Άργος, Τηλ.: 27510 77222. Mail: [email protected]
Στοιχεία εταιρείας: De Smaaktspecialist, Molenstraat 67, SE Ulvenhout, The Netherlands. Tel.: +31 76 565 6709, Mail: [email protected]