Το MarketHUB σας προσφέρει την δυνατότητα να καταχωρήσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο Internet, χωρίς να έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα.
Τι είναι το MarketHUB;

Το MarketHUB είναι μια πλατφόρμα καταχώρησης και πώλησης προϊόντων στο Internet. Τα προϊόντα καταχωρούνται και πωλούνται από ανεξάρτητα καταστήματα.

Το MarketHUB δεν διαμεσολαβεί στις πληρωμές η στις αποστολές.

Τα καταστήματα λαμβάνουν απευθείας τις πληρωμές των παραγγελιών τους με βάση τους τρόπους πληρωμών που έχουν καταχωρήσει.

 

Σας προσφέρει δηλαδή έναν χώρο όπου μπορείτε να προβάλετε το κατάστημά σας και να πουλάτε τα προϊόντα σας στο Internet χωρίς να χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις.

 

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

Πρώτα θα χρειαστεί να κάνετε μια εγγραφή, πατήστε εδώ.

Αφού κάνετε την εγγραφή σας, θα λάβετε σύντομα ένα email που θα σας αναφέρει ότι το κατάστημά σας είναι ενεργό και μπορείτε να καταχωρήσετε τα προϊόντα σας.

Συνδεθείτε στην σελίδα διαχείρισης εισάγοντας το email και τον κωδικό που ορίσατε στην εγγραφή σας στην παραπάνω σελίδα.

Στην σελίδα διαχείρισης μπορείτε να καταχωρήσετε τα προϊόντα σας προς πώληση.

 

Τι χρεώσεις υπάρχουν;

To MarketHUB δεν χρεώνει την εγγραφή και την καταχώρηση των προϊόντων σας, η μόνη χρέωση που υπάρχει είναι ένα μικρό ποσοστό (1.4%) στην πώληση.

 

Πλεονεκτήματα

Καταχωρείτε τα προϊόντα σας σε μία πλατφόρμα που υπάρχουν πολλά καταστήματα, κατά συνέπεια και πελάτες. Έχετε λοιπόν ένα ισχυρό πλεονέκτημα να ξεκινήσετε της πωλήσεις σας.

Η καταχώρηση είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάτε με ΜΗΔΕΝΙΚΌ κόστος να καταχωρείτε τα προϊόντα σας.

Η προμήθεια επί των πωλήσεων είναι μόνο 1.4%, και μόνο στην πώληση.

Εύκολη καταχώρηση προϊόντων.

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

 

Οδηγίες χρήσης

Πατήστε εδώ για να δείτε οδηγίες χρήσης όπως ρυθμίσεις τρόπου πληρωμής και μεταφορικών, καταχώρηση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών κλπ.

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Καλέστε μας στο 2610322767