Ονομάζεται MarketHub και συνεχώς μας εκπλήσσει.

Πριν από λίγο καιρό σας παρουσιάσαμε ένα  quick review για ένα νέο Ελληνικό Marketplace

https://www.markethub.gr/

Μέσα σε μόλις 2 μήνες από την έναρξή του,έχει συγκεντρώσει πολλά καταστήματα και αναρίθμητα προϊόντα.Οι λόγοι της επιτυχίας φυσικά δεν μπορεί να είναι τυχαίοι.

Να θυμίσουμε ότι η πλατφόρμα Markethub είναι ένας χώρος όπου τα καταστήματα καταχωρούν και πωλούν τα προϊόντα τους ανεξαρτήτως εάν έχουν ήδη eshop ή όχι.

Παρατηρούμε σε μία δεύτερη ανασκόπηση που κάναμε στη σελίδα ,πολλές νέες καινοτομίες.

Παρατηρήσαμε τις εξής καινοτομίες:

Νέα λειτουργία αναζήτησης προϊόντων μέσω φωνής ή μέσω φωτογραφίας με πολύ έγκυρη οπτική αναγνώριση φωτογραφίας.

Ένα καινοτόμο Marketplace στην Ελλάδα

Ένα καινοτόμο Marketplace στην ΕλλάδαΈνα νέο feature που δεν το έχουμε ξαναδεί σε κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων.

Πρόκειται για ένα είδος Social Post κάτι σαν τον τοίχο του  Facebook ή του Instagram ,μόνο που εδώ τα καταστήματα είναι αυτά που κοινοποιούν και οι κοινοποιήσεις αφορούν εκπτώσεις και κουπόνια από το εκάστοτε κατάστημα.Δείτε εδώ

Ένα καινοτόμο Marketplace στην ΕλλάδαΝα σημειώσουμε εδώ ότι το Markethub προσφέρει την δυνατότητα στα καταστήματα να δημιουργούν κουπόνια ανά προϊόν ,ανά κατηγορία ή ανά κόστος,όπως θα έκαναν στο δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι εκτός από τα άλλα πλεονεκτήματα που προαναφέραμε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό συνδυάζει σελίδες κουπονιών , προσφορών και social media σε μία σελίδα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

https://www.smartblog.gr/ena-kainotomo-marketplace-stin-ellada/