• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

Cellini Crema Catalana Nespresso κάψουλες - 10 τεμ.

3.99€

Κωδικός: 11618-CENC01

Cellini Crema Catalana Nespresso κάψουλες - 10 τεμ.

Οι Cellini Crema Catalana Nespresso κάψουλες περιέχουν έτοιμο μίγμα για ένα γλυκό ρόφημα κρέμας Καταλάνας. Η κρέμα Καταλάνα είναι ένα γλυκό από την Ισπανία με κρέμα και καψαλισμένη ζάχαρη. Θυμίζει πολύ το γλυκό κρεμ μπρουλέ που είναι χαρακτηριστικό γλυκό της Γαλλίας. Η διαφορά στα δυο αυτά γλυκά είναι ότι η κρέμα Καταλάνα φτιάχνεται με γάλα. Είναι ιδανικό ρόφημα για μικρούς και μεγάλους καθώς δεν περιέχει καφέ ή καφεΐνη. Η υφή και η γεύση του είναι πραγματικά μοναδική. Νιώστε τις αισθήσεις της πληρότητας και της γλυκιάς απόλαυσης που προσδίδει αυτό το ρόφημα. Συστατικά που περιέχονται σε μια κάψουλα: Ζάχαρη, σκόνη από αποβουτυρωμένο γάλα, υδρογονωμένα λίπη καρύδας, σιρόπι γλυκόζης, σκόνη πρωτεΐνης, πρωτεΐνη γάλακτος, καραμελωμένη ζάχαρη, αλάτι. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη, αυγά, καρύδια και σόγια. Διατροφικός πίνακας ανά 100ml προϊόντος Ενέργεια: 129,5kJ / 30,8Kcal Λίπη: 0,84g Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,84g Υδατάνθρακες: 5,18g Εκ των οποίων σάκχαρα: 5,11g Πρωτεΐνη: 0,58g Αλάτι: 0,06g H κάθε κάψουλα είναι 7 γραμμάρια. Έπειτα από πρακτικές δοκιμές στο εργαστήριο του Getcoffee βρέθηκε το εξής: Η συνιστώμενη ποσότητα για ένα γεμάτο και λαχταριστό γλυκό ρόφημα Crema Catalana είναι τα 45-50 ml. Το ρόφημα αυτό μπορεί να βγει και στα 70ml με το 2ρο κουμπί της μηχανής σας. Τότε το ρόφημα θα είναι πιο αραιό στη γεύση όμως θα κρατάει τη λαχταριστή γλυκιά γεύση της καραμέλας και θα είναι πιο ευκολόπιοτο. Η επιλογή δική σας!! Η κάθε κάψουλα είναι συμβατή και κατάλληλη για μία χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας με το σύστημα Nespresso *. Περιέχει ποσότητα ζάχαρης και γάλακτος και είναι έτοιμη να την απολαύσετε από μία μόνο κάψουλα. Το ρόφημα αυτό είναι διαθέσιμο σε πρακτική συσκευασία κασετίνας που περιέχει 10 τεμάχια.

Ιστορία της Cellini Caffe

Το ξεκίνημα γίνεται το 1946. Η οικογένεια Pieri ανοίγει στο Λιβόρνο της Ιταλίας το δεύτερο εργαστήριο καβουρδίσματος καφέ με την επωνυμία Columbia. Η επιχείριση άρχισε να λειτουργεί αμέσως με στόχο να προσφέρει ποιοτικό καφέ. Μέσα σε λίγα χρόνια ο καφές Columbia είναι από τους πιο εκτιμημένους σε όλη την Τοσκάνη.
Το 1973 ανοίγει νέο εργοστάσιο στο Λιβόρνο το οποίο λειτουργεί ως σύγχρονο εργοστάσιο.
Το 1990 εξαγοράζει την εταιρία Ekaf στη Γένοβα. Αυτή η εταιρία έχει το εμπορικό σήμα Eureka (δημιουργημένο από τον «μάγο του καφέ» Ugo Meraldi) και τον Bolognese Filicori, που γεννήθηκε στη Μπολόνια το 1883.
Το 1996 οι τρεις ιστορικές μάρκες, "Columbia", "Filicori" και "Ekaf", ηγέτες στον τομέα του μπαρ στην Ιταλία, ενώνονται για να δημιουργήσουν τη νέα μάρκα "Cellini". Η οποία στοχεύει να κάνει γνωστές τις αξίες στη βάση της δραστηριότητας. Να γίνει εκπρόσωπος της παραγωγικής φιλοσοφίας της εταιρείας.
Το 2005, άνοιξε ένα νέο εργοστάσιο εξοπλισμένο με τις καλύτερες τεχνολογίες για την υποστήριξη της επεξεργασίας καφέ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει το μοναδικό καφέ Cellini σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα η Cellini είναι μια δυναμική εταιρία έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.
Στόχο της είναι να προσφέρει στους καταναλωτές της ποιοτικά προϊόντα και μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
Να φέρνει σε κάθε φλιτζάνι, ανά πάσα στιγμή, έναν ασυμβίβαστο καφέ.
Δείτε όλα τα ροφήματα σοκολάτας σε Nespresso κάψουλες εδώ
* «Nespresso» είναι ένα εμπορικό σήμα κατοχυρωμένο που ανήκει σε τρίτους. H Cellini είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός που δε συνδέεται με το σήμα αυτό. Η συμβατότητα των καψουλών της Cellini δεν αντικαθιστά τη χρήση των γνήσιων καψουλών.