• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

Επιφάνεια τραπεζιού Scenic Werzalit μαύρο 80x80εκ Υλικό: WERZALIT 215-000022

47.85€

Κωδικός: 32645

Brand: Pakoworld

Επιφάνεια τραπεζιού Scenic Werzalit μαύρο 80x80εκ
• Η επιφάνεια από Werzalit είναι ένα παράγωγο ξύλου υψηλής ποιότητας, ιδανικό για υψηλές αντοχές στην υγρασία, στο νερό, στην ηλιοφάνεια και στις υψηλές θερμοκρασίες.
• Μία επιφάνεια ιδανική για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων: Εστίασης, εστιατόρια, καφετέριες, Airbnb, ξενοδοχεία, snak bar και τουριστικών καταλυμάτων. Τεχνικά Χαρακτηριστικά:- Αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες έως 180 βαθμούς κελσίου.   Εξαιρετική αντίσταση στη φωτιά.   Δεν καίγεται από τσιγάρο. - Υψηλή αντοχή στην υγρασία, το νερό, τη βροχή και τον ατμό. - Αντοχή σε έκθεση στον ήλιο με UV προστασία (Δεν συνίσταται η χρήση σκούρων χρωμάτων σε απευθείας έκθεση στον ήλιο, γιατί μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις στην επιφάνεια) - Αντοχή στις γρατσουνιές από μαγειρικά σκεύη, στα μαχαίρια και τα πιρούνια. - Αντιστατικό - Εύκολο καθάρισμα λόγω της λείας επιφάνειας. - Μηδενική απορροφητικότητα. - Φιλικό στο περιβάλλον. Πάχος επιφάνειας: 2,05εκ – Πέλος 3,5εκΠροσοχή:
• Η βάση στήριξης του τραπεζιού πρέπει ιδανικά να καλύπτει το 70% της επιφάνειας.
• Για την καλύτερη στήριξη της επιφάνειας ο σταυρός της βάσης πρέπει να τοποθετείτε ως Χ και όχι ως +
• Πριν το μοντάρισμα της επιφάνειας με τα πόδια, ελέγξτε το μέγεθος από τις βίδες για την αποφυγή τυχόν φθοράς της επιφάνειας.
• Τα έτοιμα τραπέζια δε πρέπει να αποθηκεύονται σε υπαίθριους χώρους με την επιφάνεια ανάποδα. Σε αντίθετη περίπτωση μετά από έκθεση σε βροχή ή ήλιο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στρέβλωσης της επιφάνειας. Διάσταση προϊόντος: 80x80x3. 5εκΠαρατηρήσεις:- Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. - Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας. Μεικτό Βάρος - Gross Weight: 10. 900Πραγματικό Βάρος - Net Weight: 10. 900Μήκος Στημένο: 80Βάθος Στημένο: 80Ύψος Στημένο: 3. 5Υλικό: WERZALITΧρώμα: BLACKK/D: NOΑρ. Κιβωτίου: 1Τεμάχια Κιβωτίου: 1Διάσταση Κιβωτίου: 80x80x3. 5Κυβικό Τεμάχιο: 0. 022Κυβικό Συσκευασίας: 0. 022Ογκομετρικό Βάρος: 4. 480