• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver Eau de Parfum 125 ml - G014684

189.4€

Κωδικός: 12471-1080954

Brand: GUERLAIN

Η συλλογή αρωμάτων Aqua Allegoria γιορτάζει τα θαύματα του κόσμου. Κάθε δημιουργία αποτίει φόρο τιμής στην ομορφιά της φύσης και μας παρασύρει σε μια ανακάλυψη εξαιρετικών πρώτων υλών και νότες, που έχουν ενισχυθεί όμορφα από τους αρωματοποιούς-εξερευνητές μας.

Ανακαλύψτε το Nerolia Vetiver Forte, ένα φωτεινό νερολί, που περιβάλλεται από τη γενναιοδωρία μιας κρεμώδους συμφωνίας σύκου, τη ζεστασιά του βέτιβερ και τις νότες αμυγδάλου του σπόρου τόνκα.

«Δημιουργώ ένα νερολί επιχρυσωμένο από τις ακτίνες ενός ήλιου που δύει και ξυπνά από τη δύναμη του βέτιβερ.» - Delphine Jelk, αρωματοποιός Guerlain

Η συλλογή Aqua Allegoria Forte, η έντονη συλλογή, είναι ένα ζεστό και συναρπαστικό ταξίδι στην καρδιά των θαυμάτων του κόσμου: Eaux de Parfum που γιορτάζει την έντονη ομορφιά της φύσης, που αποκαλύπτεται από τις χρυσές ακτίνες ενός ήλιου που δύει.

Ένα ισχυρό σύμβολο της δέσμευσης της Guerlain στον πλανήτη, τα αρώματα Aqua Allegoria Forte περιέχουν περισσότερο από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης*. Η γαλλική αλκοόλη παντζαριού που χρησιμοποιείται στις συνθέσεις τους προέρχεται από ένα δίκτυο που έχει δεσμευτεί για υπεύθυνη γεωργία.

Το refill 200 mL επεκτείνει τον κύκλο ζωής του μπουκαλιού Aqua Allegoria χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Το επάνω μέρος του αρώματος, spray, ξεβιδώνει χειροκίνητα για να γεμίσει το μπουκάλι με ένα φιλικό προς το χρήστη ανταλλακτικό, εξοπλισμένο με σύστημα κατά της διαρροής. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του και είναι συμβατό μόνο με επαναγεμιζόμενα μπουκάλια της συλλογής.

*Σύμφωνα με το ISO 16128, υπολογισμός συμπεριλαμβανομένου του νερού.