• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver Eau de Toilette Refill 200ml - G014414

202.4€

Κωδικός: 12471-1080937

Brand: GUERLAIN

Η συλλογή αρωμάτων Aqua Allegoria γιορτάζει τα θαύματα του κόσμου.

Κάθε δημιουργία αποτίει φόρο τιμής στην ομορφιά της φύσης και μας παρασύρει σε μια ανακάλυψη εξαιρετικών πρώτων υλών και νότες, που έχουν ενισχυθεί όμορφα από τους αρωματοποιούς-εξερευνητές μας.

Ανακαλύψτε to refill Nerolia Vetiver και γεμίστε ξανά το πολύτιμο μπουκάλι Aqua Allegoria σας με ένα απλό βήμα.

Nerolia Vetiver, η λουλουδάτη λάμψη του νερολί της Καλαβρίας, τονίζεται από το βέτιβερ και αναζωογονείται από τον βασιλικό, με μια νόστιμη συμφωνία σύκου.

«Το Nerolia Vetiver, με το Neroli της Καλαβρίας, είναι η αγάπη για την Ιταλία, τα τοπία της και η τέχνη της ζωής. Είναι η dolce vita!». - Delphine Jelk, Guerlain Perfumer.

Ένα ισχυρό σύμβολο της δέσμευσης του Guerlain στον πλανήτη, τα αρώματα Aqua Allegoria περιέχουν έως και 95% φυσική προέλευση*.

Η γαλλική αλκοόλη παντζαριού που χρησιμοποιείται στις συνθέσεις τους προέρχεται από ένα δίκτυο που έχει δεσμευτεί για υπεύθυνη γεωργία.

Η συσκευασία επαναγεμίσματος 200 mL,επεκτείνει τον κύκλο ζωής του μπουκαλιού Aqua Allegoria χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Το σπρέι ξεβιδώνει χειροκίνητα για να γεμίσει το μπουκάλι με ένα φιλικό προς το χρήστη ανταλλακτικό, εξοπλισμένο με σύστημα κατά της διαρροής.

Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του και είναι συμβατό μόνο με επαναγεμιζόμενα μπουκάλια 75 mL και 125 mL.

*90% έως 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, σύμφωνα με το ISO 16128, υπολογισμός συμπεριλαμβανομένου νερού"