• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

Guerlain KissKiss Shine Bloom 521 Kiss to Say - G043503

51.4€

Κωδικός: 12471-1058820

Brand: GUERLAIN

Ο οίκος Guerlain παρουσιάζει το KissKiss Shine Bloom, το νέο λαμπερό κραγιόν από 95% φυσικά συστατικά *. Όταν πρόκειται για αισθησιασμό και απόδοση, αυτή η γυαλιστερή φόρμουλα δεν έχει συμβιβασμούς. Η εξαιρετικά απαλή υφή του λειαίνει τα χείλη, τα αφήνει γεμάτα και νόστιμα, ντύνοντάς τα με πλούσιο χρώμα και υγρή λάμψη. Μια 24ωρη  ενυδατική φροντίδα λουλουδιών στα χείλη, όπου τα φυσικά συστατικά φροντίζουν τα χείλη μέρα με τη μέρα.

Με μια εκθαμβωτική νέα χρυσή λάμψη που τραβάει το βλέμμα, το KissKiss Bloom τραβά όλη την προσοχή. Κάτω από το χρυσό του κάλυμμα, το νέο κραγιόν λιώνει και γλιστράει στα χείλη για εύκολη εφαρμογή όλα με μια εφαρμογή.

Η βανίλια "floriental", ένα λεπτό και ελαφρύ άρωμα, αρωματίζει το KissKiss Shine Bloom, το νέο λαμπερό κραγιόν από 95% φυσικά συστατικά *, με τη μοναδική αποτύπωση της φύσης και των λουλουδιών. Στις νότες κορυφής, μια λαμπερή αρμονία λεμονιού, πορτοκαλιού και περγαμόντου. Στην καρδιά, το τριαντάφυλλο και η ίριδα φέρνουν γλυκύτητα. Στις νότες βάσης, η βανίλια και το Tonka Bean δίνουν στο KissKiss όλη τoυς την ένταση.

KissKiss Shine Bloom, το συμπύκνωμα φροντίδας των λουλουδιών από 95% * φυσικά συστατικά, για αποτελέσματα άμεσης και μακράς διάρκειας ομορφιάς για τα χείλη:

  • Υαλουρονικό οξύ για έντονη ενυδάτωση 24 ωρών **
  • Εκχύλισμα Winter Rose για απαλότητα των χειλιών για εφέ καθρέφτη και λαμπερή και εκθαμβωτική επίδραση
  • Butter Shea για άμεση άνεση και όλη την ημέρα

Ένα πλούσιο, ζωντανό χρώμα σε μια άνευ προηγουμένου υγρή λάμψη που καθρεπτίζει.

* Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16128, το υπόλοιπο 5% συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της φόρμουλας με την πάροδο του χρόνου