• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace
Προσφορά

Head to toe treatment wheel πακέτο με μάσκες για πρόσωπο, σώμα μαλλιά

8.91€9.9€

Κωδικός: 13267-86192

Brand: Grace Cole

Μια συλλογή από στοχευμένες θεραπείες για όλο το σώμα. Η θεραπεία, Head to Toe, έχει όλα όσα χρειάζονται τα μαλλιά σου, το πρόσωπό σου και το σώμα σου!
 ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΛΑΜΨΗΣ 20ml
Κανένα δέρμα δεν αξίζει να είναι θαμπό. Σχεδιασμένο για όλες τις άτονες επιδερμίδες με στόχο να ακτινοβολούν, να λειαίνουν και να ενυδατώνουν. Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και διασφαλίζει ότι το δέρμα παραμένει προστατευμένο.
ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 20ml
Αυτή είναι η θεραπεία που περίμεναν τα μαλλιά σου. Μια εντατική θεραπεία μαλλιών 3 σε 1 για ΟΛΟΥΣ τους τύπους μαλλιών. Θα περιποιηθεί τα ξηρά μαλλιά, θα προσθέσει λάμψη στα θαμπά μαλλιά, θα βοηθήσει να δαμάσει τα φριζαρισμένα μαλλιά και θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών, αφήνοντας ένα λεπτό άρωμα (φρουτώδες) στα μαλλιά.
SCRUB & ΜΑΣΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 20ml
Άπλωσε στο δέρμα σου, με απαλές κυκλικές κινήσεις. Κάνε ελαφρύ μασάζ στο δέρμα για να εξομαλύνει και να βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών.
ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ 20ml
Σχεδιασμένο για όλες τις ξηρές και θαμπές επιδερμίδες, με στόχο την βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση. Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και διασφαλίζει ότι το δέρμα παραμένει προστατευμένο.

Σχετικά προϊόντα