• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

Hermès Eau des Merveilles Αρωματικό Σαπούνι 100 g - 107247V0

32.4€

Κωδικός: 12471-1080423

Brand: HERMÈS

Από το 2004, το Eau des Merveilles αποτελεί το κλειδί που ανοίγει τον κόσμο της μαγείας του οίκου Hermès. Ένα παιχνίδισμα μεταξύ αθωότητας και φαντασίας, παιδικών ονείρων και θηλυκότητας. Ένας κόσμος όπου το μεταφυσικό κάνει αισθητή την παρουσία του στο φως της ημέρας. Χρόνο με τον χρόνο, οι μαγευτικές και ποιητικές νότες μας συνεπαίρνουν. Μας αιχμαλωτίζουν μέσα στο στρόγγυλο μεγεθυντικό τους μπουκάλι με τις μαγικές ιδιότητες κάνοντάς μας να δούμε τον κόσμο από μια νέα, μαγική οπτική. Πρόκειται για το κλειδί των θαυμάτων, την πηγή που κάνει τα άστρα να λαμπυρίζουν στο φως της ημέρας.

Καθαρίζει και αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα χωρίς να την ξεραίνει.
Ένας διαφορετικός τρόπος να αρωματιστείτε με το Eau des Merveilles.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αυτός ο κατάλογος ενδέχεται να τροποποιείται ανά διαστήματα.
Ανατρέξτε στις πληροφορίες της συσκευασίας του προϊόντος σας για να συμβουλευτείτε τον πιο πρόσφατο κατάλογο των συστατικών.

sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua (water), parfum (fragrance), glycerin, palm kernel acid, palm acid, sodium chloride, decyl glucoside, limonene, allantoin, benzyl salicylate, linalool, hydroxycitronellal, alpha-isomethyl ionone, tetrasodium etidronate, tetrasodium edta, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, ethylhexyl methoxycinnamate, bht.