• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

Hermès Un Jardin à Cythère Τζελ Ντους Για Το Σώμα 200 ml - 109407V0

48.4€

Κωδικός: 12471-1081006

Brand: HERMÈS

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το τζελ για το σώμα Un Jardin à Cythère είναι ένα απαλό και πλούσιο τζελ που μετατρέπεται σε απολαυστικό αφρό που ξεπλένεται εύκολα.

Διακριτικά αρωματισμένη, η επιδερμίδα είναι απαλή και ελαστική.

Ένας άλλος τρόπος να βάλετε άρωμα!

Το μπουκάλι ζωνταντεύει με ένα φωτεινό κίτρινο, σαν να το αγκαλιάζει ο ήλιος.

ΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

Το άρωμα εσπεριδοειδών και δάσους του τζελ ντους Un Jardin à Cythère συνδυάζει το αγκάλιασμα των αγρωστωδών με την δύναμη του ξύλου της ελιάς και την τρυφερότητα του φρέσκου φυστικιού Αιγίνης.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ PARFUMS-JARDINS

Η συλλογή αρωμάτων «Parfums-Jardins» σηματοδοτεί τη συνάντηση της ψυχής ενός τόπου με την έμπνευση του αρωματοποιού και το θέμα που επιλέγει ο οίκος Hermès κάθε χρόνο για να αναδείξει τις δημιουργίες του.

Ένας οσφρητικός περίπατος για να τον μοιράζεστε κάθε στιγμή, για να μοιραστείτε στιγμές φρεσκάδας, ονειροπόλησης και απόδρασης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αυτός ο κατάλογος ενδέχεται να τροποποιείται ανά διαστήματα.
Ανατρέξτε στις πληροφορίες της συσκευασίας του προϊόντος σας για να συμβουλευτείτε τον πιο πρόσφατο κατάλογο των συστατικών.

Aqua (Water), Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Diglycerin, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Citric Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Limonene, Dypropylene Glycol, Benzyl Alcohol, Glyceryl Laurate, Ethylhexyglycerin, Ethylhexyl Salicylate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Linalool, Sodium Phytate, O-Cymen-5-ol, Citral, Sodium Hydroxide.