• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace
Προσφορά

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ

162€180€

Κωδικός: 10721-0226850

Brand: ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ

Τα ζεστά και κρύα ορεκτικά που συνθέτουν έναν μπουφέ είναι το θέμα αυτού του βιβλίου, που εκδόθηκε από την ιταλική σχολή Etoile και επιμελήθηκε μια ομάδα ταλαντούχων Αρχιμαγείρων, αναδεικνύοντας τις ικανότητες και τη δημιουργικότητα των Ιταλών επαγγελματιών.
Το βιβλίο περιλαμβάνει 5 βασικές ενότητες: Ορεκτικά με βάση το ψάρι, ορεκτικά με βάση το κρέας, πρώτα πιάτα με βάση το ψάρι, πρώτα πιάτα με βάση το κρέας και δημιουργίες από λαχανικά, οι οποίες με τη σειρά τους χωρίζονται σε υποενότητες που περιγράφουν την καινοτομία στην παρουσίαση και το στυλ των μπουφέδων που δημιουργούνται σήμερα.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην... "αρχιτεκτονική" ενός μπουφέ, αφού εστιάζει στην εισαγωγή γραμμικών σχεδίων που χρησιμοποιούνται στο στήσιμο και την παρουσίαση των εδεσμάτων.
Η "Τέχνη του Μπουφέ", με τις σύγχρονες ιδέες, που είναι εφαρμόσιμες στην καθημερινή δουλειά, αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε Έλληνα επαγγελματία μάγειρα και απαντά στις καινούριες προκλήσεις της αγοράς που είναι αδιάκοπα απαιτητικές.
Στη χώρα μας, "Η Τέχνη του Μπουφέ" κυκλοφορεί από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη σε μια πολυτελή έκδοση 420 σελίδων, μεγάλου σχήματος.