Με αυτό το κιτ των 12 αρωμάτων, θα μπορέσουμε να εκπαιδευτούμε και να αναγνωρίσουμε τα μεγαλύτερα ελαττώματα των κρασιών και τις αιτίες που τα προκαλούνε. Πως μπορείτε απευθείας να καταλάβετε αν το κρασί έχει οξειδωθεί, είναι φελλωμένο ή απλώς έχει περάσει το καλύτερο του σημείο και πλέον είναι σε κάθοδο. Τα 12 αρώματα που αν τα εντοπίσουμε το κρασί είναι ελαττωματικό είναι:vegetal, rotten apple, vinegar, glue, soap, sulphur, rotten egg, onion, cauliflower, horse, mouldy-earthy, cork. Πατήστε στο βίντεο για να δείτε επίδειξη του προϊόντος Le Nez du Faults Vin: Πατήστε στο βίντεο για να δείτε επίδειξη της διαδικασίας αναγνώρισης και αποθηκευσης αρωμάτων: Πέντε κατηγορίες αρωμάτων σε μόνο μία συσκευασία. Το πλέον κατάλληλο δώρο για όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τη γευσιγνωσία και το κρασί.