Βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα κερασιού, βύσσινου και γλυκόριζας. Πλούσιο στόμα με μαλακές τανίνες και μακρά επίγευση. Σπανίως συναντάς ανθρώπους που κουβαλούν στις μέρες μας το πάθος, την αφοσίωση και την πίστη για τη φύση και το αμπέλι που έχει ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος. Στο μικρό οινοποιείο SantOr, το οποίο δεν ξεπερνάει ετησίως τις 20.000 φιάλες, ο Παναγιώτης δουλεύει από το 2007 μόνος του σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Δημιουργεί κρασιά ελαχίστων παρεμβάσεων από αμπέλια βιοδυναμικής καλλιέργειας στα 600m υψόμετρο στην "καρδιά" της κάτω Αχαΐας, στο χωριό Σανταμέρι . Παλαιά αμπέλια Μαυροδάφνης, ξερικοί Ροδίτες χαμηλών αποδόσεων και η σπάνια τοπική Σανταμεριάνα , αποτελούν την αιχμή του δόρατος στα κρασιά του. Από το 2019 είναι το πρώτο οινοποιείο στην Ελλάδα που πήρε τη βιοδυναμική πιστοποίηση από τον φορέα Demeter. ΒιολογικόΑγιωργίτικοΞηρόΕρυθρό13.5%Αναζητά το κρέας σε όλες τις μορφές του.750mlSant'OrΣανταμέρι ΑχαΐαςΚλασσική ερυθρή οινοποίηση.