Το κρασί παράγεται από 100% Nebbiolo και ωριμάζει για 24 μήνες σε μεγάλα δρύινα βαρέλια 1000 ltr και 500 ltr σλοβενικής και γαλλικής προέλευσης. Στη συνέχεια παραμένει για άλλους 12 μήνες στη φιάλη. Το χρώμα του είναι απαλό ρουμπινί με αρκετό καφέ. Στη μύτη παρουσιάζεται σύνθετο με αρώματα βιολέτας και φρούτων του δάσους. Στο στόμα είναι αρκετά ταννικό με πλούσιο σώμα και μακριά επίγευση από φρούτα του δάσους και διακριτκά γλυκά μπαχαρικά. Παλαιώνει για 12 χρόνια από τον τρύγο και συνδυάζεται με μαγειρευτό κυνήγι. Σερβίρεται στους 18-deg;C. ο 1995 ο οίκος ANTINORI αποκτά το Prunotto από τους αδελφούς Colla με σκοπό να συνεχίσει την παράδοση παραγωγής εξαιρετικών κρασιών από το Piemonte, όπως έκανε ο ιδρυτής του κτήματος Alfredo Prunotto. Το χρώμα του είναι απαλό ρουμπινί με αρκετό καφέ. Στη μύτη παρουσιάζεται σύνθετο με αρώματα βιολέτας και φρούτων του δάσους. Στο στόμα είναι αρκετά ταννικό με πλούσιο σώμα και μακριά επίγευση από φρούτα του δάσους και διακριτκά γλυκά μπαχαρικά.NebbioloΞηρόΕρυθρό13.5-#37;Συνδυάζεται με μαγειρευτό κυνήγι12 χρόνια18-deg;C750mlAntinoriΠιεμόντε, ΙταλίαΤο κρασί παράγεται από 100% Nebbiolo και ωριμάζει για 24 μήνες σε μεγάλα δρύινα βαρέλια 1000 ltr και 500 ltr σλοβενικής και γαλλικής προέλευσης. Στη συνέχεια παραμένει για άλλους 12 μήνες στη φιάλη.