• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace
Προσφορά

ΚΡΑΣΙ COTE DE BEAUNE A.C JOSEPH DROUHIN 2018 ΛΕΥΚΟ 750ML

38.4€48€

Κωδικός: 385-142004837

Brand: JOSEPH DROUHIN

Ένα πραγματικά νόστιμο και αρμονικό κρασί με χλωμό και λαμπερό χρυσαφί χρώμα . Τα αρώματα θυμίζουν μέλι, αμύγδαλο και λεμονόχορτο. Όσο το κρασί ωριμάζει τόσο πιο προφανή γίνονται τα αρώματα του φουντουκιού και του αμυγδάλου.Συνοδεύει: Λευκά κρέατα, λιπαρά ψάρια ή ζυμαρικά με λευκές σάλτσες. Το 1880, Joseph Drouhin με καταγωγή από την περιοχή του Chablis, ιδρύει στην Beaune την εταιρεία που παίρνει το όνομά του. Το πάθος μεταφέρεται: συνεχώς η οικογένεια πρωτοτυπούσε και πλούτιζε την τεχνογνωσία της. Σήμερα η τέταρτη γενιά των Drouhin διευθύνει την εταιρεία συνδυάζοντας παράδοση και σύγχρονη σκέψη.Τα κτήματα του Joseph Drouhin καλύπτουν όλες τις οινοπαραγωγικές περιοχές. Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο: Chablis, Cotes Des Nuits, Cote De Beaune, Cote Chalonnaise. Πήρε αρκετό χρόνο μέσα από επιλεγμένες αγορές κτημάτων αμπελιών κύρους με πλειονότητα στα “Premier” και “Grands Crus”.Μέσα από το σταθερό του πιστεύω ο Joseph Drouhin υιοθέτησε την βιολογική καλλιέργεια που μεταφέρει το απόσταγμα της παραδοσιακής οινικής καλλιέργειας: Αφήστε την φύση να μιλήσει. Με μια σπάνια αυστηρότητα ο οίκος Joseph Drouhin προσέχει το κάθε κρασί να εκφράσει τον αληθινό χαρακτήρα του “Terroir” και της χρονιάς. Ένα πραγματικά νόστιμο και αρμονικό κρασί με χλωμό και λαμπερό χρυσαφί χρώμα . Τα αρώματα θυμίζουν μέλι, αμύγδαλο και λεμονόχορτο. Όσο το κρασί ωριμάζει τόσο πιο προφανή γίνονται τα αρώματα του φουντουκιού και του αμυγδάλου.ChardonnayΞηρόΛευκό13-#37;Λευκά κρέατα, λιπαρά ψάρια ή ζυμαρικά με λευκές σάλτσες.3-5 χρόνια11-13-deg;C750mlJoseph DrouhinΒουργουνδίαΒρίσκεται σε λόφο πάνω από την πόλη Beaune σε εδάφη από άργιλο και ασβεστόλιθο. Η καλλιέργεια είναι βιοδυναμική και η στρεμματική απόδοση είναι περίπου 20% χαμηλότερη από την προβλεπόμενη από τον νόμο.Η συγκομιδή γίνεται χειρονακτικά και η διαλογή πραγματοποιείται 2 φορές. Μία κατά τη διάρκεια του τρύγου κ μία στο οινοποιείο. Ακολουθούν αργές πιέσεις και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Μετά την απολάσπωση το κρασί οδηγείται απευθείας σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, όπου ωριμάζει για 12 μήνες.