Το άρωμα είναι έντονα φρουτώδες και επίμονο. Γεμάτο σώμα, με τονισμένη οξύτητα και μεταλλικές νότες, τυπικό χαρακτηριστικό της ποικιλίας. Η επίγευση χαρακτηρίζεται από απαλές νότες βαλσάμικου.Η αλκοολική ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 16-18 °C. Η ωρίμαση του κρασιού διαρκεί περίπου 4 μήνες και πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές όπου είναι σε επαφή με τις οινολάσπες του. Σερβίρεται στους 10-12°C. Συνοδεύει ωμό ψάρι, μοτσαρέλα και λευκά κρέατα Το άρωμα είναι έντονα φρουτώδες και επίμονο. Γεμάτο σώμα, με τονισμένη οξύτητα και μεταλλικές νότες, τυπικό χαρακτηριστικό της ποικιλίας. Η επίγευση χαρακτηρίζεται από απαλές νότες βαλσάμικου.GrecoΞηρόΛευκό13-#37;Ωμό ψάρι, μοτσαρέλα και λευκά κρέατα3-4 χρόνια10-12°C750mlFeudi Di San GregorioΚαμπανίαΗ αλκοολική ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 16-18 °C. Η ωρίμαση του κρασιού διαρκεί περίπου 4 μήνες και πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές όπου είναι σε επαφή με τις οινολάσπες του.