• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

ΚΡΑΣΙ IBERICOS MIGUEL TORRES 2017 ΕΡΥΘΡΟ 750ML

11.8€

Κωδικός: 385-142006365

Brand: MIGUEL TORRES

Σαγηνευτικό κόκκινο κερασί χρώμα. Στη μύτη εντυπωσιάζει με την πληρότητά του καθώς διαθέτει συνδυασμό από μαύρα και κόκκινα φρούτα σε ώριμη κατάσταση, απαλά αρώματα γλυκών μπαχαρικών και διακριτική βανίλια από το βαρέλι. Στο στόμα είναι ξηρό, με δροσερή οξύτητα, μαλακές και ώριμες τανίνες, έχει στρογγυλό με μέτριο σώμα και φρουτώδη επίγευση που διαρκεί.Σερβίρεται στους 16-deg;C και συνδυάζεται με λαζάνια με κιμά. Μπορεί να παλαιώσει για 3 χρόνια από τον τρύγο. Ο οίκος Torres είναι μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον κόσμο, ακόμα και εκτός κρασιού. Ο Miguel Torres, μια χαρισματική προσωπικότητα που έχει επηρεάσει σημαντικά την παραγωγή και την φήμη του Ισπανικού κρασιού, είναι επικεφαλής της εταιρίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να παραμείνει μια οικογενειακή επιχείρηση ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται στον χώρο του ποιοτικού κρασιού και να καθιερωθεί σαν μια από τις καλύτερες παραγωγικές εταιρείες στον οινικό κόσμο. Με βαθιά προοδευτικές ιδέες για το κρασί ήταν ο πρώτος που εγκαταστάθηκε στην Χιλή, 15 χρόνια πριν τον επόμενο, στην Καλιφόρνια και πρόσφατα στην Κίνα, χωρίς να σταματήσει την ανάπτυξη του στην Ισπανία. Σαγηνευτικό κόκκινο κερασί χρώμα. Στη μύτη εντυπωσιάζει με την πληρότητά του καθώς διαθέτει συνδυασμό από μαύρα και κόκκινα φρούτα σε ώριμη κατάσταση, απαλά αρώματα γλυκών μπαχαρικών και διακριτική βανίλια από το βαρέλι. Στο στόμα είναι ξηρό, με δροσερή οξύτητα, μαλακές και ώριμες τανίνες, έχει στρογγυλό με μέτριο σώμα και φρουτώδη επίγευση που διαρκεί.TempranilloΞηρόΕρυθρό13.5-#37;Λαζάνια με κιμά3 χρόνια16-deg;C750mlMiguel TorresRiojaΒρίσκεται στην περιοχή La Rioja Alavesa στο βορειοδυτικό άκρο της ζώνης στην κοινότητα Labastida σε υψόμετρο 1270 μέτρων που επιτρέπει στο αμπέλι να ωριμάζει σταθερά τα σταφύλια του. Ο τρύγος του Tempranillo γίνεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.Ερυθρή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία μεταξύ 28 με 30οC. Η ζύμωση διήρκεσε 1 εβδομάδα και η εκχύλιση για 18 ημέρες. Στη συνέχεια το κρασί ωρίμασε για 12 μήνες σε Γαλλικά και Αμερικάνικα βαρέλια (1/3 καινούργια και 2/3 παλιά) καθώς και 6 μήνες στη φιάλη.