• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

ΚΡΑΣΙ ΚΟΡΜΙΛΙΤΣΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΛΕΥΚΟ 2020 750 ML

28€

Κωδικός: 385-142004166

Brand: ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ

Πλούσια παλέτα αρωμάτων από νότες εσπεριδοειδών, βερίκοκου, λευκών ανθών και διακριτικές νότες αχλαδιού προσφέροντας αρωματική πολυπλοκότητα που ξεδιπλώνεται στο ποτήρι αποκαλύπτοντας αρώματα ροδάκινου, μανταρινιού και χαμομηλιού. Η μεταλλική οξύτητα που διαθέτει το Ασύρτικο και η χαρακτηριστική λιπαρότητα του Chardonnay προσδίδουν πλούσιο ισορροπημένο σώμα με εξαιρετική εναλλαγή γευστικών εντυπώσεων αποδίδοντάς του ζωντάνια και φρεσκάδα. Λιπαρά ψάρια με πλούσιες λευκές σάλτσες, τα λευκά κρέατα καθώς και οι δροσερές καλοκαιρινές σαλάτες.12.5%10-12-deg;Πλούσια παλέτα αρωμάτων από νότες εσπεριδοειδών, βερίκοκου, λευκών ανθών και διακριτικές νότες αχλαδιού προσφέροντας αρωματική πολυπλοκότητα που ξεδιπλώνεται στο ποτήρι αποκαλύπτοντας αρώματα ροδάκινου, μανταρινιού και χαμομηλιού. Η μεταλλική οξύτητα που διαθέτει το Ασύρτικο και η χαρακτηριστική λιπαρότητα του Chardonnay προσδίδουν πλούσιο ισορροπημένο σώμα με εξαιρετική εναλλαγή γευστικών εντυπώσεων αποδίδοντάς του ζωντάνια και φρεσκάδα.750 mlΟινοποιία ΤσάνταληΛιπαρά ψάρια με πλούσιες λευκές σάλτσες, τα λευκά κρέατα καθώς και οι δροσερές καλοκαιρινές σαλάτες.ΞηρόςΒιολογικής καλλιέργειας Ασύρτικο και ChardonnayΛευκός οίνος Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη ’γιο ΌροςΠροζυμωτική εκχύλιση στους 8-10°C για το Ασύρτικο και το Chardonnay για την πλήρη έκφραση του ιδιαίτερου αρωματικού δυναμικού της καθεμίας. Αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 17-20°C για την διατήρηση και ανάδειξη των ποικιλιακών αρωμάτων. Ακολουθεί ωρίμανση του οίνου στην δεξαμενή με ανάδευση των λεπτών οινολασπών για 2-3 μήνες πριν την εμφιάλωση.Τρύγος: Ο τρύγος πραγματοποιείται σε μικρά τελάρα, συνήθως το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου για το Chardonnay, ενώ για το Ασύρτικο τέλη Αυγούστου.Από τη μια βουνά με πευκοδάση, από την άλλη θάλασσα: αυτά είναι τα φυσικά σύνορα του αγιορείτικου αμπελώνα που διασφαλίζουν το μοναδικό μικροκλίμα του. Η θαλασσινή αύρα μαλακώνει τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στο χώμα. Το βουνό προσφέρει αναζωογονητική δροσιά και παράλληλα προστατεύει από τους δυνατούς βορεινούς ανέμους. Έτσι τα σταφύλια ωριμάζουν αργά και με τον πλέον φυσικό τρόπο.