Μια Μαλαγουζιά με «ελληνική» μύτη που συνδυάζει ανοιξιάτικα άνθη με φασκόμηλο, μαντζουράνα και βότανα του βουνού. Στο θερμόαιμο στόμα, η ισορροπία είναι η λέξη-κλειδί: η φρεσκάδα βαδίζει χέρι-χέρι με τον πλούτο. Μια Μαλαγουζιά με «ελληνική» μύτη που συνδυάζει ανοιξιάτικα άνθη με φασκόμηλο, μαντζουράνα και βότανα του βουνού. Στο θερμόαιμο στόμα, η ισορροπία είναι η λέξη-κλειδί: η φρεσκάδα βαδίζει χέρι-χέρι με τον πλούτο.Μαλαγουζιά13.5%ΞηρόΟίνος λευκός Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Θεσσαλονίκη10-12°CΜεσογειακή κουζίνα και πιο συγκεκριμένα με τα λαχανικά, τα θαλασσινά και τα ψάρια.750mlΚτήμα ΑρβανιτίδηΘεσσαλονίκηΚλασική λευκή οινοποίηση, με διαχωρισμό του προρόγου, κρυοεκχύλιση, στατική απολάσπωση και ζύμωση του διαυγούς γλεύκους σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 1618οC. Η μεγάλης διάρκειας αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές.