• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace
Προσφορά

ΚΡΑΣΙ ΜΕΓΑΣ ΟΙΝΟΣ ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑΣ 2007 ΕΡΥΘΡΟ 750ML

51.15€68.2€

Κωδικός: 385-142006147

Brand: ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑΣ

Ένα ιστορικό κρασί για την περιοχή της Νεμέας, αφού ο Μέγας Οίνος ήταν η πρώτη προσπάθεια να δεθεί το Αγιωργήτικο με το Cabernet Sauvignon. Έτσι υπήρξε η πρώτη σούπερ-Νεμέα, μιας και τα αντίστοιχα κρασιά της Τοσκάνης έγιναν γνωστά σαν super-Tuscans, που κάθε χρόνο συναρπάζει με την σταθερότητά του και το γευστικό του βάθος. Ζυμωμένο και εκχυλισμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Πλήρη μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλι και παλαιωση σε καινούργια γαλλικά bariques για 18 μήνες και 6 μήνες στη φιάλη.Το χρώμα είναι πολύ βαθύ και έντονο πορφυρό. Η μύτη έχει βάθος, συμπύκνωση, πολυπλοκότητα αλλά και φινέτσα. Αρώματα ώριμου φρούτου όπως βατόμουρο και μαύρο φραμπουάζ μαζί με μπαχαρένιους χαρακτήρες, καπνό και νότες δέρματος συνθέτουν τη μύτη. Στο στόμα είναι μεταξένιο μα ρωμαλέο με ευγενικές τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα, προσφέροντας αρώματα ώριμων φρούτων, γαρίφαλου, μαύρου πιπεριού και ένα άγγιγμα βοτάνων. Η επίγευση έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και τεράστια πολυπλοκότητα. Σερβίρεται στους 18-deg;C και συνοδεύει κόκκινα κρέατα, μαγειρευτά με έντονη γεύση. Επιδέχεται παλαίωση 15-20 χρόνια από τον τρύγο. Το χρώμα είναι πολύ βαθύ και έντονο πορφυρό. Η μύτη έχει βάθος, συμπύκνωση, πολυπλοκότητα αλλά και φινέτσα. Αρώματα ώριμου φρούτου όπως βατόμουρο και μαύρο φραμπουάζ μαζί με μπαχαρένιους χαρακτήρες, καπνό και νότες δέρματος συνθέτουν τη μύτη. Στο στόμα είναι μεταξένιο μα ρωμαλέο με ευγενικές τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα, προσφέροντας αρώματα ώριμων φρούτων, γαρίφαλου, μαύρου πιπεριού και ένα άγγιγμα βοτάνων. Η επίγευση έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και τεράστια πολυπλοκότητα.Αγιωργίτικο, Cabernet SauvignonΞηρόςΟίνος ΕρυθρόςΤοπικός Οίνος Πελοποννήσου14-#37;Κόκκινα κρέατα, μαγειρευτά με έντονη γεύσηΕπιδέχεται παλαίωση 15-20 χρόνια από τον τρύγο18-deg;C750mlΚτήμα ΣκούραΝεμέα, ΠελοπόννησοςΑγιωργίτικο: Γυμνό Νεμέα σε ύψος 700 μ.Cabernet Sauvignon: Ορεινή Κορινθία σε ύψος 700 μ.Αλκοολική ζύμωση και εκχύλιση σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 23-deg;C. Μεταζυμωτική εκχύλιση στους 20-deg;C. Συνολικός χρόνος εκχύλισης: Αγιωργίτικο 25 μέρες, Cabernet Sauvignon 20 μέρες. Πλήρης μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλια. Ωρίμανση σε καινούρια γαλλικά βαρέλια για 18 μήνες, εκ των οποίων oι 4 sur lie. Μετά την εμφιάλωση, παραμονή για 6 μήνες στο κελάρι του Kτήματος.Μέγας Οίνος