Χαρακτηρίζεται από λευκό χρώμα, με αρώματα ρόδου, ανθών εσπεριδοειδών και αχλαδιού. Στο στόμα είναι μαλακό, με μέτρια οξύτητα και φρουτώδες. Χαρακτηρίζεται από λευκό χρώμα, με αρώματα ρόδου, ανθών εσπεριδοειδών και αχλαδιού. Στο στόμα είναι μαλακό, με μέτρια οξύτητα και φρουτώδες.ΜοσχοφίλεροΞηρόΛευκόΠ.Γ.Ε. Αρκαδίας12.9-#37;Συνδυάζεται με γαρίδες, καραβίδες, αστακό, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες, οστρακοειδή, φρούτα κλπ.Σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης μπορείτε να το απολαύσετε για 1,5 χρόνο ακόμη.10-deg;C750mlΑμπελώνες ΑντωνοπούλουΑρκαδίαΣτην περιοχή της Αρκαδίας σε υψόμετρο 650 μέτρων. Εδάφη αμμώδη, αργιλλώδη αναλόγως την περιοχή. Η παραγωγή κυμαίνεται από 1000 1200 κιλά στο στρέμμα αναλόγως την περιοχή.Κλασική λευκή οινοποίηση