Ισορροπημένο, μαλακό, γεμάτο και φρουτώδες, με αρώματα των μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας. Ένα κρασί καθημερινό και ευχάριστο. Ισορροπημένο, μαλακό, γεμάτο και φρουτώδες, με αρώματα των μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας. Ένα κρασί καθημερινό και ευχάριστο.Cabernet Sauvignon, Syrah, MerlotΞηρόςΟίνος ερυθρός13.5%5-7 έτη750 mlΚυρ ΓιάννηΕφαρμόζεται προζυμωτική εκχύλιση στο σταφύλι, σε θερμοκρασία 10°C και παρουσία αδρανούς αερίου, η διάρκεια της οποίας κυμαίνεται από 2 έως 5 ημέρες ανάλογα με την ποιότητα της πρώτης ύλης. Η θερμοκρασία ζύμωσης είναι 20-24°C. Η ποιότητα της φαινολικής ωρίμανσης της πρώτης ύλης και κυρίως των γιγάρτων είναι αυτή που καθορίζει τη διάρκεια παραμονής του γλεύκους με τα στέμφυλα (όσο πιο ώριμη τόσο αυξάνεται η μακρόχρονη παραμονή). Επιδιώκουμε την αύξηση της λιπαρότητας με την εκτέλεση batonnage των ελαφρών οινολασπών με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα. Ένα ποσοστό του χαρμανιού υφίσταται εξέλιξη σε δρύινο βαρέλι. Η επιτέλεση της μηλογαλακτικής ζύμωσης γίνεται στο 100% του όγκου του χαρμανιού. Tο κρασί εμφιαλώνεται και ηρεμεί στη φιάλη για 1-2 μήνες.