• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace
Προσφορά

ΚΡΑΣΙ NATUREO NON ALCOHOLIC MIGUEL TORRES 2021 ΛΕΥΚΟ 750ML

8.84€9.3€

Κωδικός: 385-142004926

Brand: MIGUEL TORRES

Παράγεται από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας και ακολουθείται η κλασική διαδικασία της λευκής οινοποίησης. Ο τρύγος γίνεται τον Αύγουστο και η ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με χαμηλή θερμοκρασία ώστε να επιτευχθεί ένα αρωματικό κρασί. Μια τεχνική που ονομάζεται ''Rotating Cone Column'' χρησιμοποιείται στην συνέχεια για να γίνει εξαγωγή του αλκοόλ. Έχει ανοιχτό κρίτινο χρώμα, πλούσια και φρέσκα αρώματα λουλουδιών, από πράσινα μήλα και ροδάκινα. Είναι ιδανικό σαν απεριτίφ και συνδυάζεται με όλα τα είδη θαλασσινών και ρύζι. Σερβίρεται στους 7-9-deg;C και πίνεται μεσα στο έτος. Ο οίκος Torres είναι μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον κόσμο, ακόμα και εκτός κρασιού. Ο Miguel Torres, μια χαρισματική προσωπικότητα που έχει επηρεάσει σημαντικά την παραγωγή και την φήμη του Ισπανικού κρασιού, είναι επικεφαλής της εταιρίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να παραμείνει μια οικογενειακή επιχείρηση ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται στον χώρο του ποιοτικού κρασιού και να καθιερωθεί σαν μια από τις καλύτερες παραγωγικές εταιρείες στον οινικό κόσμο. Με βαθιά προοδευτικές ιδέες για το κρασί ήταν ο πρώτος που εγκαταστάθηκε στην Χιλή, 15 χρόνια πριν τον επόμενο, στην Καλιφόρνια και πρόσφατα στην Κίνα, χωρίς να σταματήσει την ανάπτυξη του στην Ισπανία. Έχει ανοιχτό κρίτινο χρώμα, πλούσια και φρέσκα αρώματα λουλουδιών, από πράσινα μήλα και ροδάκινα.MoscatoΞηρόΛευκό0.5-#37; Είναι ιδανικό σαν απεριτίφ και συνδυάζεται με όλα τα είδη θαλασσινών και ρύζι.Πίνεται φρέσκο7-9-deg;C750mlMiguel TorresCatalunya Τα σταφύλια συλλέγονται πριν από την ωρίμανσή τους για να δώσουν ένα χαμηλόβαθμο κρασί με υψηλή οξύτητα.Παράγεται από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας και ακολουθείται η κλασική διαδικασία της λευκής οινοποίησης.Ο τρύγος γίνεται τον Αύγουστο και η ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με χαμηλή θερμοκρασία ώστε να επιτευχθεί ένα αρωματικό κρασί. Μια τεχνική που ονομάζεται ''Rotating Cone Column'' χρησιμοποιείται στην συνέχεια για να γίνει εξαγωγή του αλκοόλ.