• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

ΚΡΑΣΙ NOSTOS PINK ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΡΟΖΕ 750ML

11.53€

Κωδικός: 385-142006507

Brand: ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Χρώμα τριανταφυλλένιο. Μύτη με άρωμα καραμέλας φράουλας, γρεναδίνης και τριαντάφυλου. Γεύση απαλή με τρυφερή οξύτητα και αίσθηση γλύκας στην επίγευση.Συνοδεύει θαυμάσια φαγητά της Ελληνικής κουζίνας όπως γεμιστά, λαδερά, μουσακά καθώς και σαλάτες, ψητά λαχανικά, ζυμαρικά, πουλερικά με ελαφριές σαλτσες, οστρακοειδή και θαλασσινά. Η Οινοποιία Μανουσάκη είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου που άρχισε το 1984 όταν οι λόφοι γύρω από το χωριό Βατόλακκος ήταν ακόμη ανέγγιχτοι από ανθρώπινα χέρια και τ'άγρια βότανα της Κρήτης μεθούσαν τις ανθρώπινες αισθήσεις. Επειδή Θεόδωρος δεν είναι ούτε οινολόγος ούτε αμπελοκόμος, μια ομάδα από έμπειρους συμβούλους διεξήγαγαν πολυάριθμες μελέτες και τελικά ελήφθει η απόφαση να φυτευτούν οι ποικιλίες Syrah, Grenache, Mourvedre και Roussanne. Το 1993, η Οινοποιία Μανουσάκη φύτεψε τα πρώτα κλίματα σε υψόμετρο 350 μέτρων και έκταση 10 στρεμμάτων. Οι αμπελώνες της Οινοποιίας Μανουσάκη βρίσκονται στους λόφους έξω από το χωριό Βατόλακκος σε υψόμετρα μεταξύ 359 και 600 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Τα κυρίως αμμώδη εδάφη είναι πλούσια σε πηλό και άργυλο, ιδανικά για περιορισμένη ανάπτυξη των φυτών και καλή αποστράγγιση του εδάφους. ΒιολογικόΧρώματριανταφυλλένιο. Μύτη με άρωμα καραμέλαςφράουλας, γρεναδίνης και τριαντάφυλου.Γεύση απαλή με τρυφερή οξύτητα και αίσθησηγλύκας στην επίγευση.Grenache Rouge 50%, Syrah 50%ΞηρόΡοζέ Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Χανία14-#37;Συνοδεύει θαυμάσια φαγητά της Ελληνικής κουζίνας όπως γεμιστά, λαδερά, μουσακά καθώς και σαλάτες, ψητά λαχανικά, ζυμαρικά, πουλερικά με ελαφριές σαλτσες, οστρακοειδή και θαλασσινά.8-10-deg;C750mlΟινοποιΐα ΜανουσάκηΚρήτηΓραμμικός σε διπλό κορδόνι RoyatGrenache: Κυπελλοειδής και Γραμμικός σε διπλό κορδόνι Royat.Το γλεύκος προέρχεται είτε από την αφαίμαξη δεξαμενών που προορίζονται για ερυθρή οινοποίηση μετά από ολιγόωρη εκχύλιση, είτε από απευθείας πίεση ερυθρών σταφυλιών. Η ζύμωση ολοκληρώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές μικρού όγκου, ξεχωριστά για κάθε ποικιλία, οι οποίες βρίσκονται σε ειδικό θάλαμο σταθερής θερμοκρασίας (16-17-deg;C)