• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

ΚΡΑΣΙ PETIT VERDOT RESERVA DONA SILVINA BODEGAS KRONTIRAS 2015 ΕΡΥΘΡΟ 750ML

23€

Κωδικός: 385-142009896

Brand: BODEGAS KRONTIRAS

Το χρώμα του είναι έντονο προφυρό. Αναδύει αρώματα ώριμων βατόμουρων, ελιάς, βανίλιας και καπνού. Η οξύτητά του δένει αρμονικά με τις γλυκές του τανίνες, καταλήγοντας σε μία εκπληκτική μακρά επίγευση. Συνοδεύει παλαιωμένα τυριά και κόκκινο κρέας.Σερβίρετε στους 16-18-deg;C. Στην περιοχή του Lujan de Cujo, όπου παράγονται τα καλύτερα Malbec της Αργεντινής, εγκαταστάθηκε και μια ελληνική οικογένεια. Ο Κωνσταντίνος Κροντηράς και η σύζυγός του, Silvina Macipe Krontiras, λάτρεις του καλού κρασιού και της Αργεντινής, δημιούργησαν ένα μοναδικό οινοποιείο, με εντελώς σύγχρονο οικολογικό εξοπλισμό και μικρές ανοξείδωτες δεξαμενές συνολικής δυναμικότητας 180.000 λίτρων. Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που στη Μεντόζα ένα ιδιόκτητο πιστοποιημένο βιοδυναμικό οινοποιείο οινοποιεί τα δικά του βιοδυναμικά σταφύλια.Τα σταφύλια προέρχονται από δύο αμπελώνες, που διαθέτουν βιολογική και βιοδυναμική πιστοποίηση. Στην περιοχή του Maipu όπου δροσερές νύχτες και ζεστές ημέρες δημιουργούν ένα μικροκλίμα ιδανικό για κρασιά με έντονο χρώμα και αρώματα, 18 εκτάρια φυτεύτηκαν το 2005 με τις ποικιλίες Malbec, Petit Verdot, Chardonnay και Aglianico. Το χρώμα του είναι έντονο προφυρό. Αναδύει αρώματα ώριμων βατόμουρων, ελιάς, βανίλιας και καπνού. Η οξύτητά του δένει αρμονικά με τις γλυκές του τανίνες, καταλήγοντας σε μία εκπληκτική μακρά επίγευση.Petit VerdotΞηρόΕρυθρό14.5-#37;Παλαιωμένα τυριά και κόκκινο κρέας8 χρόνια16-18-deg;C750mlBodegas KrontirasMendozaΤα σταφύλια προέρχονται από δύο αμπελώνες, που διαθέτουν βιολογική και βιοδυναμική πιστοποίηση. Στην περιοχή του Maipu όπου δροσερές νύχτες και ζεστές ημέρες δημιουργούν ένα μικροκλίμα ιδανικό για κρασιά με έντονο χρώμα και αρώματα, 18 εκτάρια φυτεύτηκαν το 2005 με τις ποικιλίες Malbec, Petit Verdot, Chardonnay και Aglianico.Προέρχεται από τα σταφύλια του βιολογικού και βιοδυναμικού αμπελώνα στη Villa Seca, Maipu, που ωριμάζουν τέλη Μαρτίου στο νότιο ημισφαίριο. Οινοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με φυσικές ζύμες και παλαιώνεται σε νέα δρύινα βαρέλια για 18 μήνες, για να ξεκουραστεί 6 ακόμα μήνες στη φιάλη.