• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

ΚΡΑΣΙ SALMOS MIGUEL TORRES 2017 ΕΡΥΘΡΟ 750ML

30.38€

Κωδικός: 385-142006370

Brand: MIGUEL TORRES

Αυτό το κρασί είναι ένας φόρος τιμής για τους μοναχούς της θαρραλέας carthusian τάξης, οι οποίοι έφθασαν στο "Priorat", το 1095, όπου καλλιεργούσαν αμπέλια. Το 1835 ένα βίαιο πλήθος κατέστρεψε το έργο μιας ολόκληρης ζωής και λεηλάτησε το μοναστήρι. Το 1996, η Οικογένεια Torres άρχισε τη φύτευση των αμπελώνων στις πλαγιές με το ελαφρά μαύρο έδαφος από σχιστόλιθο. Γίνεται από τις ποικιλίες Garnacha Tinta, Carinena - Syrah. Το χρώμα του είναι σκούρο κόκκινο με έντονα αρώματα στη μύτη, ενώ στο στόμα είναι λιπαρό και πολυτελές με μακριά επίγευση. Το σκούρο χρώμα του θυμίζει μαρμελάδα και λικέρ με ένα ελαφρώς πικάντικο υπόβαθρο, το οποίο προέρχεται από τα Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Σερβίρεται στους 16-18-deg;C και συνδυάζεται με κόκκινα κρέατα. Ο οίκος Torres είναι μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον κόσμο, ακόμα και εκτός κρασιού. Ο Miguel Torres, μια χαρισματική προσωπικότητα που έχει επηρεάσει σημαντικά την παραγωγή και την φήμη του Ισπανικού κρασιού, είναι επικεφαλής της εταιρίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να παραμείνει μια οικογενειακή επιχείρηση ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται στον χώρο του ποιοτικού κρασιού και να καθιερωθεί σαν μια από τις καλύτερες παραγωγικές εταιρείες στον οινικό κόσμο. Με βαθιά προοδευτικές ιδέες για το κρασί ήταν ο πρώτος που εγκαταστάθηκε στην Χιλή, 15 χρόνια πριν τον επόμενο, στην Καλιφόρνια και πρόσφατα στην Κίνα, χωρίς να σταματήσει την ανάπτυξη του στην Ισπανία. Το χρώμα του είναι σκούρο κόκκινο με έντονα αρώματα στη μύτη, ενώ στο στόμα είναι λιπαρό και πολυτελές με μακριά επίγευση. Το σκούρο χρώμα του θυμίζει μαρμελάδα και λικέρ με ένα ελαφρώς πικάντικο υπόβαθρο, το οποίο προέρχεται από τα Γαλλικά δρύινα βαρέλια.Garnacha Tinta, Cariνena, SyrahΞηρόΕρυθρό14.5-#37;Συνδυάζεται με κόκκινα κρέατα.5-7 χρόνια16-18-deg;C750mlMiguel TorresPrioratΤα αμπέλια είναι καλλιεργημένα σε πεζούλες στις απότομες πλαγιές των κοινοτήτων Porrera και Lloar από μαύρο σχιστόλιθο γνωστό στη περιοχή ως "Licorella", ένα εξαιρετικά φτωχό και σκληρό έδαφος.Ερυθρή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία και εκχύλιση που φθάνει στις τρείς εβδομάδες. Στη συνέχεια ωριμάζει για 14 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια.