Πολύπλοκο και ιδιαίτερο με κυρίαρχα το μέλι, το νεκταρίνι και τη βανίλια. Γεμάτο στο στόμα και δροσερό με απαλή, ευχάριστη ξηροκαρπάτη επίγευση. Οινοποίηση:Χειρωνακτικός τρύγος. Ζύμωση για 6 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια 225Lt. Έπειτα το κρασί παραμένει με τις οινολάσπες σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 3 μήνες.Συνοδεύει ασιατική κουζίνα και θαλασσινά. Σερβίρεται στους 10-11°C. Πολύπλοκο και ιδιαίτερο με κυρίαρχα το μέλι, το νεκταρίνι και τη βανίλια. Γεμάτο στο στόμα και δροσερό με απαλή, ευχάριστη ξηροκαρπάτη επίγευση.13%SemillonΟίνος λευκόςΞηρόΑσιατική κουζίνα και θαλασσινά10-11°C3-5 Χρόνια από τον τρύγο750mlΝ.ΑφρικήEscapadesΧειρωνακτικός τρύγος. Ζύμωση για 6 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια 225Lt. Έπειτα το κρασί παραμένει με τις οινολάσπες σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 3 μήνες.