• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

LAMBERTS Zinc Plus Καραμέλες Ψευδάργυρο και Βιταμίνη C για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος Κατάλληλες για Ενήλικες και Παιδιά με Γεύση Μέλι & Λεμόνι 100 Καραμέλες

12.75€

Κωδικός: 11609-10721

Brand: Lamberts

Lamberts zinc plus Καραμέλες Ψευδάργυρο και Βιταμίνη c για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος Κατάλληλες για Ενήλικες και Παιδιά, με Γεύση Μέλι & Λεμόνι 100 Καραμέλες Καραμέλες Ψευδάργυρο & Βιταμίνη c για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος Γεύση Μέλι & Λεμόνι Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περιέχει καραμέλες με γεύση μέλι και λεμόνι οι οποίες λιώνουν στο στόμα ώστε να παρέχουν σταδιακή απελευθέρωση Ψευδαργύρου, Βιταμινών c & Β2 και πρόπολης στον βλεννογόνο του φάρυγγα. Ο Ψευδαργύρος και η Βιταμίνη c συμβάλλουν* στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ η Ριβοφλαβίνη συμβάλλει* στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλεννογόνων.
• Η Βιταμίνη c είναι σε μορφή ascorbate, και όχι σε μορφή ασκορβικού οξέος (ascorbic acid) , ώστε να διατηρείται ουδέτερο το ph του στοματικού βλεννογόνου και να μη προκαλείται βλάβη των δοντιών.
• Ο Ψευδάργυρος είναι σε μορφή μορφή κιτρικού ψευδαργύρου (zinc citrate) γιατί η μορφή αυτή είναι περισσότερο διαλυτή και απορροφήσιμη από τους βλεννογόνους.
• Οι καραμέλες αυτές είναι κατάλληλες για παιδιά και για ενήλικες που βρίσκουν δύσκολη τη κατάποση καψουλών και ταμπλετών. *(Ευρωπαϊκός Κανονισμός 432/2012) ΧΡΗΣΗ Παιδιά: 3 καραμέλες ημερησίως. Ενήλικες: μέχρι 7 ημερησίως.

Σχετικά προϊόντα