Πατζάρια Βολβοί Ελληνικά συσκευασμένα σε Κουπάκι. Το παντζάρι τρώγεται τόσο ωμό, όσο και μαγειρεμένο, ολόκληρο. Η ρίζα του ωμή είναι σκληρή, ενώ μαγειρεμένη είναι πιο μαλακή. Χρησιμοποιείται στις σαλάτες. (i)Το προϊόν αυτό είναι μεταβλητού βάρους και ο καταναλωτής είναι δυνατό να παραλάβει μεγαλύτερη ποσότητα από την αναγραφόμενη. Η τιμή χρέωσης βασίζεται στο ελάχιστο βάρος του προϊόντος όπως αυτό αναγράφεται. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τυχόν μεγαλύτερη ποσότητα που ενδέχεται να παραλάβει ο καταναλωτής.