• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace
Προσφορά

Ραδιόφωνο (usb - sd) τηλεχειριζόμενο - επαναφορτιζόμενο - με δυνατό ηχείο - δυνατότητα εγγραφής σε usb stick - δέχεται κάρτα sd ή usb στικάκι και αποδίδει τέλεια μουσική OEM

24.9€34.9€

Κωδικός: 11791-13179


 Ραδιόφωνο (usb - sd) τηλεχειριζόμενο - επαναφορτιζόμενο - με δυνατό ηχείο - δυνατότητα εγγραφής σε usb stick - δέχεται κάρτα sd ή usb στικάκι και αποδίδει τέλεια μουσική.
Εμπεριέχει τηλεχειριστήριο για ρύθμιση ραδιοφώνου,usb stick,εγγραφής Rec.
Μίνι μουσικό gadget με τέλεια απόδοση και πολλαπλές δυνατότητες ! ! !
Ιδανική λύση για ιδωτική και επαγγελματική χρήση (καταγραφή επαγγελματικών συζητήσεων σε στικάκι,σχολεία,φροντιστήρια ξένων γλωσσών για βελτίωση προφοράς) κ.λ.π.
Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που εμπεριέχει, εφεδρικά μπορεί να λειτουργήσει και με με 4 μπαταρίες R 20 εάν δεν έχει προηγηθεί φόρτιση. 
Το μοναδικό ραδιόφωνο με τηλεχειριστήριο που αλλάζει σταθμούς και καταγράφει στην κάρτα sd ή το usb προγράμμα ραδιόφωνου, ηχογράφηση συνομιλίας,χορωδίες,προφορά ξένων γλωσσών  κ.λ.π.

* Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία στο έπακρο, χωρίς να είσαστε ιδιαίτερα γνώστης, και εντυπωσιάστε τους γύρω σας, τοποθετήστε μία κάρτα SD ή ένα USB Stick και ότι μουσικά κομμάτια έχετε αποθηκευμενα μέσα θα ακούγονται πολύ δυνατά και καθαρά, θα το γλεντήστε όσο δεν φαντάζεστε ! ! !
* SD υποδοχή για να ακούτε τα τραγούδια που έχετε στη κάρτα μνήμης.
* USB υποδοχή για να συνδεθείτε με USB συσκευές.
* Υποδοχή σύνδεσης με ακουστικά ήχου.
* Υποδοχή σύνδεσης με μικρόφωνο ήχου.
* Φορητό ηχείο - ραδιόφωνο που διαθέτει και τηλεχειριστήριο για απομακρυσμένο χειρισμό.
* Πλήκτρα αναζήτησης σταθμού για το ραδιόφωνο.
* Πλήκτρα αυξομείωσης ήχου.
* Κουμπί επιλογής: απενεργοποίησης, usb/sd card, ράδιο.
*Είστε λάτρης της μουσικής;  το μοναδικό αυτό φορητό ηχείο - ραδιόφωνο είναι σίγουρο ότι θα σας συναρπάσει!
* Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια όμορφη μουσική νότα στις ελεύθερες στιγμές σας.
* Δυνατότητα εγγραφής στην κάρτα sd ή το usb προγράμματος ραδιόφωνου ή ηχογράφηση συνομιλίας κ.λ.π. από εξωτερικό παράγοντα, π.χ μπορείτε να ηχογραφήσετε την ώρα που παίζετε κιθάρα κ.λ.π.
* Δυνατότητα διαγραφής των αρχείων που έχουμε ηχογραφήσει και που έχουν αποθηκευτεί στην κάρτα SD ή στο USB stick (ανάλογα τι έχουμε εισάγει.)
* Πολύ ελαφρύ.
* Ελκυστική σχεδίαση.
* Ευκολία χρήσης.
* Διαθέτει κεραία μήκους: 64 εκατοστά.
* Διαθέτει και χειρολαβή για να είναι πιο φιλικό στην μεταφορά.
* Αν είσαστε λάτρης της καλής παρέας, του κεφιου και αγαπάτε το καραόκε μην ψάχνετε αλλού, ε΄δω είανι αυτό που ψάχνετε, ένα είναι το σίγουρο θα γλεντήσετε με την καρδιά σας ! ! !
* Λειτουργεί και με ρεύμα (το καλώδιο περιέχεται μέσα στην συσκευασία) αλλά και με μπαταρίες τύπου D 1,5V μέγεθος R20 HP2 (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία).
* AC: 110V/220V 60Hz/50Hz.
* DC: 6V (UM1x4 τεμάχια).
* FM: 88-108 MHz.
* Απαραίτητος εξοπλισμός για τους λάτρες της μουσικής που ψάχνουν μία φορητή λύση για να ακούν την αγαπημένη τους μουσική παντού ! ! !
* Ένα μουσικο gadget που δεν πρέπει να λείπει από κάνενα λάτρη της τεχνολογίας αλλά και της μουσικής ! ! !
* Ιδανικός εξοπλισμός για τους λάτρεις της εξοχής, του κάμπινγκ, κ.λ.π. ακούστε την αγαπημένη σας μουσική έξυπνα, εύκολα, ανεξοδα και χωρίς να κάνετε ιδιαίτερες εγκαταστάσεις όπως καλώδια, κ.λ.π.
* Διαστάσεις: 23,3 x 14,2 x 9,5 εκατοστά.