Menu
Καλάθι

Τεχνολογία

Κατασκευαστής: Sols
SOLS COLUMBIA 17 73101 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΗΚΗ 2 ΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 17 COLUMBIA Προστατευτική θήκη για φορητό υπολογιστή όψη από καουτσούκ για μοντέρνο στυλ ΜΕΓΕΘΟΣ 42x34x1cm ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 0106 kg Διατίθεται σε 4 ΔΙΧΡΩΜΙΕΣ   ROYAL BLUE GRAPHITE APPLE GREEN CHOCOLATE ..
5,27€
Χωρίς ΦΠΑ:5,27€
Κατασκευαστής: Go Green
Το StandbyStop είναι μία έξυπνη συσκευή όπου όταν κλείνουμε την τηλεόραση με το remotecontrol μετά από ένα λεπτό κόβει την παροχή του ρεύματος προς αυτή Έπειτα ενεργοποιείται πάλι με το remotecontrol πατώντας δύο φορές το κουμπί ΟφέληΗ τηλεόραση δεν παραμένει στο standby άρα εξοικονομούμε μεγάλη ενέ..
16,40€
Χωρίς ΦΠΑ:16,40€
Κατασκευαστής: Ecosavers
Πρίζα σούκο με φωτεινό διακόπτη onoff Αποτρέψτε τώρα πια την κατανάλωση της μόνιμης τοποθέτησης των συσκευών μας στην πρίζα Βλέποντας τον φωτεινό διακόπτη καταλαβαίνουμε ότι λειτουργεί Μπορούμε εύκολα και γρήγορα να διακόψουμε τη λειτουργία της συσκευής με το πάτημα ενός κουμπιού  Αποφεύγουμε την άσ..
2,55€
Χωρίς ΦΠΑ:2,55€
Διπλή Πρίζα σούκο με φωτεινό διακόπτη onoff Αποτρέψτε τώρα πια την κατανάλωση της μόνιμης τοποθέτησης των συσκευών μας στην πρίζα Βλέποντας τον φωτεινό διακόπτη καταλαβαίνουμε ότι λειτουργεί Μπορούμε εύκολα και γρήγορα να διακόψουμε τη λειτουργία της συσκευής με το πάτημα ενός κουμπιού  Αποφεύγουμε ..
3,57€
Χωρίς ΦΠΑ:3,57€
Κατασκευαστής: Ecosavers
Μεταλλικό θερμόμετρο Ψυγείου Κατάψυξης Το ψυγείο και η κατάψυξη καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια Πολλές φορές όμως παγώνουν περισσότερο απ όσο πρέπει ή δεν παγώνουν αρκετά  Το θερμόμετρο Ψυγείου Κατάψυξης μας βοηθάει να ελέγχουμε εύκολα τη θερμοκρασία και να τη ρυθμίζουμε εκεί που χρειάζεται Διαθέτ..
6,80€
Χωρίς ΦΠΑ:6,80€
Αυτόματη βάση λάμπας με φωτοκύτταρο Τοποθετείτε παντού σε βάσεις με το κανονικό σπείρωμα Ε27Μετατρέψτε τις λάμπες σας σε αυτόματες με φωτοκύτταρο πιο εύκολα από ποτέ Απλά βιδώνετε τη βάση επάνω σε οποιαδήποτε βιδωτή υποδοχή λάμπας Ε27 χοντρό σπείρωμα και έπειτα τη λάμπα της επιθυμίας σας επάνω στη β..
15,22€
Χωρίς ΦΠΑ:15,22€
Standby Button PC Βάζει με ένα κλικ τον ΗΥ σε κατάσταση Standby Η χρήση του Standby Button PC είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος να εξοικονομήσουμε ενέργεια  Με κάθε πάτημα στο Standby Button PC καθημερινά μας βοηθάει για να έχουμε ένα καλύτερο περιβάλλον ΛειτουργίεςΧρησιμοποιήστε το USB Standby B..
5,52€
Χωρίς ΦΠΑ:5,52€
Βάση Λαμπτήρα με χρονοδιακόπτη E27 κλείνει αυτόματα μετά από 560 λεπτά Η εξοικονόμηση ενέργειας ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη με τη βάση λάμπας με χρονοδιακόπτη Δεν θα μείνει ποτέ ξανά η λάμπα ανοιχτή όλη τη νύχτα ή για πολλές ώρες άσκοπα Το προϊόν έχει μια υποδοχή λαμπτήρα E27 κανονικό χοντρό σπείρωμ..
15,22€
Χωρίς ΦΠΑ:15,22€
Αυτόματο Ηλιακό Φως LED Εξωτερικού Χώρου Πολλών Χρήσεων GoldfinchΔεν χρειαζόμαστε πια να τραβάμε γραμμές καλωδίων για να φωτίσουμε κάποιο εξωτερικό σημείο του σπιτιού μας Ανάβει μόνο του κάθε βράδυ Σβήνει μόνο του με το φως του ήλιου Αυτό το φως έχει διαστάσεις 14 x 95 x 29 εκ Είναι κατάλληλο για ν..
7,56€
Χωρίς ΦΠΑ:7,56€
Μετρητής συνολικής ενέργειας Διαβάζει με αισθητήρα συχνότητας LED pulse Sensor    Αυτός ο μετρητής είναι κατάλληλος μόνο για νέους μετρητές ρεύματος που διαθέτουν ένα λαμπάκι LED που αναβοσβήνει ανάλογα με την κατανάλωση του ρεύματος  Ο μετρητής αυτός θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πότε έχουμε τη μ..
37,48€
Χωρίς ΦΠΑ:37,48€
Εβδομαδιαίος Προγραμματιστής Διακόπτης Πρίζας Ρεύματος ΧρονοδιακόπτηςΑυτός ο διακόπτης ρεύματος είναι σχεδιασμένος για τον εύκολο προγραμματισμό λειτουργίας ηλεκτρικών συσκευών πρίζας ή φωτεινές ταμπέλες για όλη τη διάρκεια της εβδομάδαςΟι περισσότεροι χρονοδιακόπτες ρεύματος λειτουργούν με 24ωρη βά..
16,75€
Χωρίς ΦΠΑ:16,75€
Κατασκευαστής: Ecosavers
Αυτόματη Πρίζα  με Φωτοκύτταρο κίνησης Αισθητήρας φωτός με Αυτόματο Διακόπτη 3 λεπτών   Το να εξοικονομείς ενέργεια είναι εύκολο με τον νέο αυτόματο αισθητήρα πρίζας της Ecosavers Μόνο όταν ο αισθητήρας της συσκευής αισθανθεί άτομα να κουνιούνται η συνδεδεμένη συσκευή θα ενεργοποιηθεί Μπορεί να χρ..
13,94€
Χωρίς ΦΠΑ:13,94€
Πολύπριζο σούκο με ποδοδιακόπτη 6 θέσεων 1 θέση πάντα με ρεύμαΤο πολύπριζο EcoSavers με διακόπτη ποδιού είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό προϊόν για την εξοικονόμηση ενέργειας Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας σε όσες συσκευές μένουν σε κατάσταση αναμονής απενεργοποιώντας τες εύκολα με ένα πάτημα το..
17,77€
Χωρίς ΦΠΑ:17,77€
USB καλώδιο φόρτισης σε micro USB με Ψηφιακή Οθόνη V A EcoSavers Το έξυπνο καλώδιο φόρτισης USB της EcoSavers έχει ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη που μας δείχνει την τάση και το ρεύμα φόρτισης σε Αμπέρ Όταν η μπαταρία του προϊόντος που φορτίζει γεμίσει τότε στην οθόνη θα εμφανιστεί αυτόματα η τάση αντ..
8,58€
Χωρίς ΦΠΑ:8,58€
AΗλιακός Φορτιστής Μπαταρία Powerbank φως 10 LED φακός USB Colibri PowerPlus Το Colibri της PowerPlus είναι ένας ηλιακός φορτιστής και μπαταρία powerbank που αποθηκεύει την ενέργεια Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να φορτιστεί μέσω USB Στο κάτω μέρος του φορτιστή είναι ένα αναδιπλούμενο USB καλώδιο όπ..
21,33€
Χωρίς ΦΠΑ:21,33€
Υψηλής χωρητικότητας φορτιστής κινητών PowerBank 25W Ηχεία Elk PowerplusPowerPlus ELK 3 σε 1 Υψηλής χωρητικότητας μπαταρία φορτιστής POWERBANK εξωτερικά ηχεία 25W και ενσωματωμένη βάση στήριξης κινητώνOutput input 5V1A Μπαταρία Samsung 5200mAhΤο PowerPlus Elk είναι ένα πολυλειτουργικό POWERBANK μ..
24,82€
Χωρίς ΦΠΑ:24,82€
Κατασκευαστής: Powerplus
Ηλιακό USB ρολόι χειρός LED φορτιστής POWERBANK Watch PowerPlus Ένα άλλο καταπληκτικό προϊόν από την PowerPlus το Powerbank Watch Το PowerbankWatch είναι ένα USB Ηλιακός φορτιστής POWERBANK και ρολόι σε ένα προϊόν Τώρα μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας επιπλέον ενέργεια σε περίπτωση που η μπαταρία τ..
30,52€
Χωρίς ΦΠΑ:30,52€
PowerPlus Zebra Ηλιακός USB φορτιστής POWERBANK Μπαταρία 2000mAh Το PowerPlus Zebra είναι ένας υψηλής ποιότητας ηλιακός φορτιστής POWERBANK με εσωτερική μπαταρία 2000mAh Το Zebra έχει ένα μικρό ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ 03W αλλά μπορεί επίσης να φορτιστεί μέσω USB Διαθέτει φωτεινούς δείκτες φόρτ..
21,51€
Χωρίς ΦΠΑ:21,51€
Κατασκευαστής: Ecosavers
EcoSavers 24ωρος Αναλογικός Χρονοδιακόπτης Ρεύματος Πρίζας Αυτό το προϊόν μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια με τον καθορισμό ενός χρονοδιαγράμματος όπου η συνδεδεμένη συσκευή θα πάρει ενέργεια μόνο και λειτουργία μόνο σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα που του ορίζεται εσείς Χρησι..
7,14€
Χωρίς ΦΠΑ:7,14€
Κατασκευαστής: Ecosavers
Ecosavers Αυτόματο φωτάκι νυκτός LED Ανάβει Σβήνει Μόνο του 03W Αυτόματο υπέροικονομικό φωτάκι νυκτός Ανάβει μόνο του κάθε βράδυ σβήνει μόνο του κάθε πρωί Χρώμα φωτισμού λευκό ψυχρό Εξοικονομεί ενέργεια επίσης Χρησιμοποιεί τέτοια τεχνολογία όπου η κατανάλωση του είναι μηδαμινή μόνο 03W Διαθέτει ..
7,82€
Χωρίς ΦΠΑ:7,82€
Ασύρματο χωρίς καλώδια χωρίς μπαταρία κουδούνι πόρτας αυλόπορτας ecosavers To EcoSavers Kinetic Wireless Doorbell χρησιμοποιεί την κινητική ενέργεια για την τροφοδοσία του πομπού Τα συνήθη ασύρματα κουδούνια χρησιμοποιούν μπαταρίες τις οποίες χρειάζεται να αντικαθίστανται τακτικά Το EcoSavers Kineti..
21,51€
Χωρίς ΦΠΑ:21,51€
Powerplus USB MULTICABLE Καλώδιο φόρτισης 3 σε 1 Micro USB Iphone 4 5 6  Lightning  Καλώδιο φόρτισης της powerplus 3 σε 1 Από τη μία μεριά είναι το usb όπου παίρνει ρεύμα ή από τον υπολογιστή ή από το φορτιστή του κινητού και βγάζει σε 3 διαφορετικές άκρες Micro USB I phone 4 I phone 5 6LightningΠ..
3,06€
Χωρίς ΦΠΑ:3,06€
Ο φορτιστής SMART USB CHARGER της EcoSavers είναι ένας φορτιστής USB με 6 θύρες 4 θύρες που υποστηρίζουν έως 24Α και 2 θύρες που υποστηρίζουν έως και 1A έξοδο Αυτή η συσκευή μπορεί να έχει συνολική έξοδο 68A και μπορεί να φορτίζει 6 κινητά στοιχεία ταυτόχρονα Ο Έξυπνος φορτιστής USB διαθέτει ενσωματ..
29,33€
Χωρίς ΦΠΑ:29,33€
Κατασκευαστής: Powerplus
PowerPlus Azor Αξεσουάρ φορτιστών αυτοκινήτου 2 x 1224V 4 x USBΜε το PowerPlus Azor έχετε το δικό σας ενεργειακό σταθμό μικρής κλίμακας στο σπίτι ή στο κάμπινγκ Αυτό το συμπαγές εξάρτημα μπορεί να συνδυαστεί τέλεια και με μια ηλιακή κυψέλη και μια μπαταρία μολύβδου 12V ή 24V Αυτό το κιτ φόρτισης εί..
40,63€
Χωρίς ΦΠΑ:40,63€
Φορτιστής μπαταριών EcoSavers AA AAA με μηδενική κατανάλωση αναμονής Ο φορτιστής μπαταριών EcoSavers μπορεί να φορτίζει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NickelMetal Hydride NiMH τύπου AA και AAA Αυτός ο φορτιστής μπαταρίας διαφέρει από τους άλλους φορτιστές της αγοράς επειδή έχει μηδενική κατανάλωση εν..
21,33€
Χωρίς ΦΠΑ:21,33€
Ecosavers Design πολύπριζο σούκο 5 θέσεων 2 εξόδους USB Το Ecosavers Design Multisocket παρέχει στις συσκευές σας τη βέλτιστη ισχύ Αυτή η μικρή υποδοχή έχει ένα συμπαγές σχέδιο με 5 εξόδους AC και 2 εξόδους USB 5V DC Αυτό το καθιστά κατάλληλο για διάφορες συσκευές κουζίνας και μπορείτε να φορτίσετε..
24,57€
Χωρίς ΦΠΑ:24,57€
Κατασκευαστής: Ecosavers
EcoSavers Energy Meter Μετρητής Ενέργειας Πρίζας Κατανάλωσης Συσκευών ισχύος Το EcoSavers Energy Meter είναι μια συσκευή μέτρησης κατανάλωσης ενέργειας πρίζας υψηλής ποιότητας που σας δίνει περισσότερο έλεγχο σχετικά με τη χρήση των ηλεκτρικών σας συσκευών Απλά συνδέστε το μετρητή ενέργειας στο ηλ..
20,65€
Χωρίς ΦΠΑ:20,65€
Κατασκευαστής: Ecosavers
EcoSavers Microwave Lampbase E27 Αυτόματη Βάση Λάμπας με Φωτοκύτταρο με μικροκύματαΑυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια Θα σβήσει αυτόματα το φως όταν δεν εντοπιστεί καμία κίνηση και επομένως κανείς δεν βρίσκεται στο δωμάτιο πιαΗ διάρκεια απενεργοποίησης είναι ρυθμιζόμενη από 15..
16,66€
Χωρίς ΦΠΑ:16,66€
Κατασκευαστής: Ecosavers
Χρονοδιακόπτης Ρεύματος Πρίζας Αντίστροφης Μέτρησης EcoSavers έως 22ώρεςΤο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης EcoSavers σάς βοηθά να εξοικονομήσετε ενέργεια με έναν απλό και εύκολο τρόποΜπορείτε να επιλέξετε τον απαιτούμενο χρόνο περιστρέφοντας τον τροχό και ο ηλεκτρισμός θα διακόψει όταν φτάσει ο χρόν..
8,25€
Χωρίς ΦΠΑ:8,25€
POWERPLUSUSBMULTICABLE ΚΑΛΩΔΙΟ 25CMμε τρεισ εξοδουσ USBC microUSB LightningPowerplus USB MULTICABLE Καλώδιο φόρτισης 3 σε 1 Micro USB USBC Lightning  Καλώδιο φόρτισης της powerplus 3 σε 1 Από τη μία μεριά είναι το usb όπου παίρνει ρεύμα ή από τον υπολογιστή ή από το φορτιστή του κινητού και βγάζε..
3,40€
Χωρίς ΦΠΑ:3,40€
Κατασκευαστής: Powerplus
POWERPLUSUSBMULTICABLE ΚΑΛΩΔΙΟ 1Mμε τρεισ εξοδουσ USBC microUSB LightningΑνθεκτικό Υψηλής αντοχής και ποιότητας με περίβλημα από κορδόνι Powerplus USB MULTICABLE Καλώδιο φόρτισης 3 σε 1 Micro USB USBC Lightning  Καλώδιο φόρτισης της powerplus 3 σε 1 Από τη μία μεριά είναι το usb όπου παίρνει ρεύμ..
4,33€
Χωρίς ΦΠΑ:4,33€
Κατασκευαστής: MAIIKI
USB Flash 8GB C3PO..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Εμφάνιση 1 έως 32 από 34816 (1088 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.