Το Τσίπουρο Μετέωρο είναι ένα απόσταγμα παγκόσμιας κλάσης που, με τα αρώματά του και την γεύση του αφήνει όλους τους ανταγωνιστές του κυριολεκτικά Meteωroυς! Η προσεκτική απόσταξη φαίνεται στην πεντακάθαρη μύτη, με το Μοσχάτο να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο.Το στόμα είναι μέτρου σώματος, με το αλκοόλ να είναι ζεστό αλλά καθόλου αιχμηρό. Δοκιμάστε το σίγουρα σκέτο πριν του βάλετε νερό ήπαγάκια - αξίζει! Η οικογένεια Τσίνα σερβίρει απόσταγμα στεμφύλων από εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών των αμπελώνων των Μετεώρων και της αρχαίας Φαλώρειας. Αυθεντική ελληνική γεύση με ιστορική καταγωγή και ιδιαίτερη ευλάβεια παραγωγής. Το τσίπουρο υπήρξε ανέκαθεν το ποτό των λαϊκών τάξεων. Ήταν αυτό που ξεκούραζε τον αγρότη και τον αμπελουργό, μετά από ολοήμερο μόχθο.Η προσεκτική απόσταξη φαίνεται στην πεντακάθαρη μύτη, με το Μοσχάτο να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Το στόμα είναι μέτρου σώματος, με το αλκοόλ να είναι ζεστό αλλά καθόλου αιχμηρό.Απόσταγμα Στεμφύλων Σταφυλής, Χωρίς Γλυκάνισο, Αμπελώνες Μετεώρων40%8-10-deg;C200 mlΚαταναλώνεται μόνο του, συνοδεύει μεζέδες και finger food αλλά αποτελεί και βάση για εμπνευσμένα cocktails. Ο κλασικός τρόπος κατανάλωσης του τσίπουρου είναι με την προσθήκη δροσερού νερού και λίγου πάγου, συνοδεία απολαυστικών μεσογειακών μεζέδων. Ένας πιο «γευσιγνωστικός» τρόπος, που επιτρέπει να απολαύσουμε καλύτερα τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του τσίπουρου και ιδιαίτερα αυτού χωρίς γλυκάνισο, είναι να καταναλωθεί δροσερό, σε θερμοκρασία 8-10-deg;C χωρίς την προσθήκη νερού η πάγου.Τσίνας Βασίλειος