• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

WABI FLAT EYE BASE BRUSH No 201

7.95€

Κωδικός: 13551-22828

Brand: WABI Beauty

PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.

Το FLAT EYEBASE BRUSH by WABI Beauty, είναι το βασικό πινέλο για σκιά ματιών, απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ. Επίπεδο, κατάλληλα πυκνό και ιδανικό για τη σταθερή εφαρμογή σκιάς στο κινητό βλέφαρο. Οι συνθετικές τρίχες του πινέλου σκιάς είναι άριστης ποιότητας, ιδανικές για ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνό ή και υγρό.

Τώρα μπορείτε να αλλάξετε κι εσείς τη ρουτίνα στο μακιγιάζ σας με τα επαγγελματικά πινέλα make up της WABI Beauty, σχεδιασμένα για  πραγματικά άψογη εφαρμογή. 

Μια εξαιρετική επένδυση για το νεσεσέρ σας! Με υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα για απορρόφηση μικρότερης ποσότητας προϊόντος και τέλεια εφαρμογή με ελιγμούς στις περιοχές που άλλα αξεσουάρ ή τα δάχτυλά σας δεν καταφέρνουν. Τρίχα που δε μαδάει και είναι απόλυτα ανθεκτική στο νερό. Ελαφριά στο χέρι για εύκολη χρήση ώστε να δημιουργείτε μόνοι σας το τέλειο μακιγιάζ. Είναι εξαιρετικά μαλακά, υψηλής ποιότητας, έτοιμα να προσφέρουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Η λαβή τους είναι από μασίφ ξύλο σημύδας και το σημείο που καλύπτει την τρίχα είναι από αλουμίνιο. Δημιουργήθηκαν για να ζωντανέψουν την καθημερινότητά σας και δεν θα λείψουν από κανένα beauty bag! 

Ποσότητα: 12 gr