• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

WABI POWDER BRUSH No 102

12.95€

Κωδικός: 13551-22834

Brand: WABI Beauty

PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.

Το POWDER BRUSH by WABI Beauty, είναι εξαιρετικά μαλακό και ευέλικτο πινέλο πούδρας που διαχέει απαλά και ομοιόμορφα το προϊόν επάνω στο δέρμα. Οι πυκνές τρίχες του φροντίζουν για να δημιουργήσετε την κατάλληλη κάλυψη και ένα άψογο φινίρισμα. Ιδανικό πινέλο για πούδρα είτε compact είτε ελεύθερης μορφής, και για την εφαρμογή bronzer.

Τώρα μπορείτε να αλλάξετε κι εσείς τη ρουτίνα στο μακιγιάζ σας με τα επαγγελματικά πινέλα make up της WABI Beauty, σχεδιασμένα για  πραγματικά άψογη εφαρμογή. 

Μια εξαιρετική επένδυση για το νεσεσέρ σας! Με υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα για απορρόφηση μικρότερης ποσότητας προϊόντος και τέλεια εφαρμογή με ελιγμούς στις περιοχές που άλλα αξεσουάρ ή τα δάχτυλά σας δεν καταφέρνουν. Τρίχα που δε μαδάει και είναι απόλυτα ανθεκτική στο νερό. Ελαφριά στο χέρι για εύκολη χρήση ώστε να δημιουργείτε μόνοι σας το τέλειο μακιγιάζ. Είναι εξαιρετικά μαλακά, υψηλής ποιότητας, έτοιμα να προσφέρουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Η λαβή τους είναι από μασίφ ξύλο σημύδας και το σημείο που καλύπτει την τρίχα είναι από αλουμίνιο. Δημιουργήθηκαν για να ζωντανέψουν την καθημερινότητά σας και δεν θα λείψουν από κανένα beauty bag! 


Ποσότητα: 84 gr