• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

ΚΡΑΣΙ EMPHASIS TEMPRANILLO ΕΡΥΘΡΟ 2018 ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ MAGNUM 1500 ML

53.32€

Κωδικός: 385-142011632

Brand: ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνίσταται η χρήση καράφας ή να ανοιχθεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Τρύγος με το χέρι, στη βέλτιστη ωριμότητα των σταφυλιών. Παραμονή για 14-16 μήνες σε δρύινα βαρέλια, και 10 μήνες στη φιάλη. Έντονο ρουμπινί χρώμα με μενεξεδένιες ανταύγειες. Πυκνό άρωμα μικρών φρούτων (φραγκοστάφυλο, φραμπουάζ) σε συνδυασμό με γλυκούς χαρακτήρες (αποξηραμένο δαμάσκηνο, μαρμελάδα) και νότες ξηρών καρπών. Γεμάτο στο στόμα, ελαφρά λιπαρό, με δροσερή οξύτητα και ζωηρές, αλλά κομψές, τανίνες που του δίνουν προοπτική εξέλιξης στο χρόνο. Έντονη επίγευση που διαρκεί, με αρώματα μαύρων φρούτων και γλυκόριζας. Συνοδεύει κίτρινα τυριά, κρεατικά μαγειρεμένα με πικάντικες σάλτσες, κυνήγι. Επιδέχεται παλαίωση 10 -12 χρόνια από τον τρύγο. Τελικά, κάτι πρέπει να έχει το νερό στην Δράμα. Αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση πως, μέσα σε λιγότερο από 25 χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί εκεί μερικοί από τους καταπληκτικότερους Έλληνες οινοπαραγωγούς, σε σημείο πολλοί να αναφέρουν την περιοχή σαν «το Bordeaux της Ελλάδας». Δυστυχώς - γιατί στο Bordeaux κάνουν καλό κρασί για να βγάλουν πολλά λεφτά, ενώ στην Δράμα βγάζουν πολλά λεφτά από την τσέπη τους για να κάνουν καλό κρασί. Έντονο ρουμπινί χρώμα με μενεξεδένιες ανταύγειες. Πυκνό άρωμα μικρών φρούτων (φραγκοστάφυλο, φραμπουάζ) σε συνδυασμό με γλυκούς χαρακτήρες (αποξηραμένο δαμάσκηνο, μαρμελάδα) και νότες ξηρών καρπών. Γεμάτο στο στόμα, ελαφρά λιπαρό, με δροσερή οξύτητα και ζωηρές, αλλά κομψές, τανίνες που του δίνουν προοπτική εξέλιξης στο χρόνο. Έντονη επίγευση που διαρκεί, με αρώματα μαύρων φρούτων και γλυκόριζας.TempranilloΕρυθρός Τοπικός Οίνος ΔράμαςΣυνοδεύει κίτρινα τυριά, κρεατικά μαγειρεμένα με πικάντικες σάλτσες και κυνήγι.Ιδανικά σερβίρετε στους 16 -18-deg;CΕπιδέχεται παλαίωση 10 -12 χρόνια από τον τρύγο1500 mlΚτήμα Παυλίδη2018Τα σταφύλια μετά από την τράπεζα διαλογής οδηγούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όπου η ορθή εφαρμογή της εκχύλισης σε προ και μετά ζυμωτικό στάδιο, βοηθά στην εξαγωγή του δυναμικού της ποικιλίας. Στη συνέχεια, ο χυμός μεταφέρεται με τη συνδρομή της βαρύτητας σε δρύινα βαρέλια, όπου κ παραμένει για 14 μήνες, ενώ η ωρίμανσή του συμπληρώνεται με περαιτέρω 10 μήνες παραμονή στη φιάλη.