Πολύ ξεκάθαρο με αρώματα αποξηραμένου αχλαδιού, μελιού και βερίκοκου τονισμένα με κανέλα. Συμπυκνωμένο και γλυκό ισορροπεί μεταξύ της ζωηρής οξύτητας και της θερμότητας στο τελείωμα.Σερβίρεται σαν απεριτίφ κρύο (12-14-deg;C), με fois gras, πάπια, κοτόπουλο, γλυκά όπως τηγανιτό ανανά και μπανάνα φλαμπέ με ρούμι. Η οικογένεια Beyer είναι αμπελουργοί στο Eguisheim, κάρδια της οινοπαραγωγικής Αλσατίας, από το 1580. Το 1867, ο Emile Beyer ίδρυσε το Maison de Vin d'Alsace (το σπίτι του Αλσατικού κρασιού) που σήμερα διαχειρίζεται ο Mark Beyer που πηρέ τα ηνία από τον πατερά του Leon Beyer.Τα αμπέλια καλλιεργούνται στις καλύτερες πλάγιες του Eguisheim και περιχώρων και δίνουν την πρώτη υλη για τα φημισμένα Αλσατικά κρασιά που έκτισαν την διεθνή φήμη του Leon Beyer και βρίσκονται στις λίστες κρασιών όλων των 3αστεράτων εστιατόριων όπως και στα περισσότερα γνωστά εστιατόρια παγκοσμίως. Πολύ ξεκάθαρο με αρώματα αποξηραμένου αχλαδιού, μελιού και βερίκοκου τονισμένα με κανέλα. Συμπυκνωμένο και γλυκό ισορροπεί μεταξύ της ζωηρής οξύτητας και της θερμότητας στο τελείωμα.GewurztraminerΞηρόΛευκό13.5-#37;Fois gras, πάπια, κοτόπουλο, γλυκά όπως τηγανιτό ανανά και μπανάνα φλαμπέ με ρούμι.πάνω απο 20 χρόνια12-14-deg;C375mlLeon BeyerΑλσατίαΤα αμπέλια καλλιεργούνται στις καλύτερες πλάγιες του Eguisheim και περιχώρων και δίνουν την πρώτη υλη για τα φημισμένα Αλσατικά κρασιά που έκτισαν την διεθνή φήμη του L?on Beyer και βρίσκονται στις λίστες κρασιών όλων των 3αστεράτων εστιατόριων όπως και στα περισσότερα γνωστά εστιατόρια παγκοσμίως.