• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

ΚΡΑΣΙ NAPA VALLEY ROBERT MONDAVI 2012 ΛΕΥΚΟ 750ML

62€

Κωδικός: 385-142006382

Brand: ROBERT MONDAVI

Η περιοχή Carneros στη κοιλάδα της Napa στη Καλιφόρνια, είναι η πατρίδα αυτού του Chardonnay, που τοποθετείται ανάμεσα στα καλύτερα και πιο φημισμένα στον κόσμο, από έναν παραγωγό θρύλο! Αρώματα αχλαδιού και πεπονιού, παντρεύονται όμορφα με τα αρώματα φουντουκιού και καπνού που καταλήγουν σε νότες τζίντζερ όπως σε όλα τα τυπικά Chardonnay της Napa Valley. Το πλούσιο σώμα οδηγεί σε μια μακρά, επίμονη επίγευση.Οινοποίηση: Tα σταφύλια μαζεύονται με την πρωινή δροσιά και πιέζονται ολόκληρα τα τσαμπιά ήπια για τη διατήρηση της δυναμικής και των αρωμάτων. Εβδομήντα τοις εκατό (70%) του χυμού ζυμώνεται σε δρύινα γαλλικά βαρέλια (12% νέα) και το υπόλοιπο σε ανοξείδωτες δεξαμενές για να διατηρήσει την ένταση των φρούτων. Στη συνέχεια γίνεται μερική μηλογαλακτική ζύμωση που κρατάει ζωντανή την οξύτητα και την πολυπλοκότητα. Κάθε παρτίδα παραμένει σε παλιό βαρέλι με τις οινολάσπες και αναδεύεται τακτικά καθ 'όλη τη διάρκεια των εννέα μηνών. Το κρασί εμφιαλώνεται τον Οκτώβριο.Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 12°C Αρώματα αχλαδιού και πεπονιού, παντρεύονται όμορφα με τα αρώματα φουντουκιού και καπνού που καταλήγουν σε νότες τζίντζερ όπως σε όλα τα τυπικά Chardonnay της Napa Valley. Το πλούσιο σώμα οδηγεί σε μια μακρά, επίμονη επίγευση.ChardonnayΞηρόΛευκό13.5-#37;6 με 8 χρόνια12°C750mlRobert MondaviNapa Valley Οινοποίηση: Tα σταφύλια μαζεύονται με την πρωινή δροσιά και πιέζονται ολόκληρα τα τσαμπιά ήπια για τη διατήρηση της δυναμικής και των αρωμάτων. Εβδομήντα τοις εκατό (70%) του χυμού ζυμώνεται σε δρύινα γαλλικά βαρέλια (12% νέα) και το υπόλοιπο σε ανοξείδωτες δεξαμενές για να διατηρήσει την ένταση των φρούτων. Στη συνέχεια γίνεται μερική μηλογαλακτική ζύμωση που κρατάει ζωντανή την οξύτητα και την πολυπλοκότητα. Κάθε παρτίδα παραμένει σε παλιό βαρέλι με τις οινολάσπες και αναδεύεται τακτικά καθ 'όλη τη διάρκεια των εννέα μηνών. Το κρασί εμφιαλώνεται τον Οκτώβριο.