• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

ΚΡΑΣΙ PICO FERREIRA CESAR MARQUEZ 2020 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML

43.4€

Κωδικός: 385-142011951

Brand: CESAR MARQUEZ

Το Pico Ferreira είναι ένα ερυθρό κρασί της ποικιλίας Mencia από έναν μικρό αμπελώνα 0.3 εκταρίων, σε υψόμετρο 710 μέτρων, στο χωριό Toral de los Vados. Ένα αρμονικό, εκφραστικό κρασί με λεπτές ταννίνες, καλή οξύτητα και μακριά επίγευση. Η Ισπανία συνεχίζει την παραγωγή προσιτών, ποιοτικών ερυθρών μέσω του Cesar Marquez. Ο Cesar Marquez Perez έχει βαθιές ρίζες στο Bierzo. Η οικογένειά του ίδρυσε το οινοποιείο Castro Ventosa το 1752 και το έχει μέχρι σήμερα. Χάρη σε αυτή τη μακρά ιστορία, έχει πρόσβαση σε πολλές από τις κορυφαίες τοποθεσίες στην περιοχή. Έχει μεγαλώσει στα αμπέλια και τα οινοποιεία στο Bierzo και έχει μάθει από τους μεγαλύτερους του, συμπεριλαμβανομένου του θείου του Raul Perez. Και τώρα έχει το δικό του έργο. Ξεκίνησε το ατομικό του έργο το 2015 και σήμερα φτιάχνει 7 κρασιά. Είναι μέρος του νέου κύματος των Ισπανών Vignerons που έχουν γνώση του ευρύτερου κόσμου του κρασιού και επίσης σεβασμό και επαφή με τη γη γύρω του. Βρίσκει παλιά αμπέλια σε μοναδικές τοποθεσίες και τα οινοποιεί ξεχωριστά για να επιδείξει την ικανότητα της Mencia να μεταδίδει το μοναδικό terroir της. Καλλιεργεί βιολογικά και φτιάχνει κρασιά που δεν είναι απλά υπέροχα για το Bierzo ή την Ισπανία, από οποιαδήποτε περιοχή ή χώρα. Βιολογικό (μη πιστοποιημένο)Κερασί απόχρωση. Κομψά αρώματα λουλουδιών με τη βιολέτα να ξεχωρίζει. Στο στόμα οι γεύσεις ώριμων φρούτων συνδυάζονται με νότες μεταλλικές και ψημένες, αποτέλεσμα της παλαίωσης. Φρέσκο, διακριτικό και με μακριά επίγευση.85% Mencia, 10% Alicante Bouschet, 5% άλλες ποικιλίεςΕρυθρός, ξηρός οίνοςΛευκά και κόκκινα κρέατα, κυνήγι, μαλακά τυριά16-18oC202013.5750 mlCesar MarquezΣτο χωριό Toral de los Vados, σε υψόμετρο 710 μέτρων βρίσκεται ο μικρός αμπελώνας 0.3 he με ποικίλο έδαφος που συνδυάζει άργιλο, ασβεστόλιθο και σχιστόλιθο.Bierzo, ΙσπανίαΣυγκομιδή με το χέρι, ζύμωση ολόκληρων των φυτών σε ανοικτά βαρέλια με τοπικές ζύμες. Ακολουθεί ωρίμαση 12 μηνών σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια 500 λίτρων.