Αχυροκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Φρουτώδες και φινετσάτο, ισορροπημένο με καλή δομή και κομψή επίγευση.Οινοποίηση: Αρχικά τα σταφύλια πιέζονται και ο μούστος μεταφέρεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για τη ζύμωση. Για να ξεκινήσει η ζύμωση, ο μούστος εμβολιάζεται με επιλεγμένες ζύμες και διεξάγεται στους 18°C.Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 10-12°C. Συνοδεύει λευκά κρέατα και ψάρι μαγειρεμένο στον ατμό. Ιδανικό και σαν απεριτίφ. Αχυροκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Φρουτώδες και φινετσάτο, ισορροπημένο με καλή δομή και κομψή επίγευση.Pinot GrisΞηρόΟίνος λευκός12%Λευκά κρέατα και ψάρι μαγειρεμένο στον ατμό. Ιδανικό και σαν απεριτίφ.10-12°C750mlZoninΙταλία-FriuliΑρχικά τα σταφύλια πιέζονται και ο μούστος μεταφέρεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για τη ζύμωση. Για να ξεκινήσει η ζύμωση, ο μούστος εμβολιάζεται με επιλεγμένες ζύμες και διεξάγεται στους 18°C.