Γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά
Ένας ελαφρύς ξηρός αφρώδης οίνος υπέροχης λεπτότητας και φρεσκάδας.
Ποικιλίες
45% Macabeo, 30 % Parellada, 25% Xarel.lo
Παλαίωση
Περισσότερο από 24 μήνες
Οινοποίηση
Μετά από ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (12°C), σε ανοξείδωτες δεξαμενές, γίνεται χαρμάνι των τριών ποικιλιών σταφυλιών. Το κρασί εμφιαλώνεται και προστίθενται ζύμες για να ξεκινήσει η δεύτερη ζύμωση. Παραμένει με τις οινολάσπες του για 18 μήνες τουλάχιστον, πριν απομακρυνθούν τα ιζήματα και το κρασί εμφιαλωθεί.
Σάκχαρα
Brut : 9 g/l
Γευστικές Σημειώσεις
Υποκίτρινο, λεμονί χρώμα, με μία έντονη κρεμώδη υφή. Καθαρά Μεσογειακά, φρουτώδη αρώματα, πεπονιού και νεκταρινιού. Μαλακός ουρανίσκος, με φρουτώδη γεύση και μεγάλη επίγευση.