• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace
Προσφορά

ΚΡΑΣΙ ΜΕΓΑΣ ΟΙΝΟΣ ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑΣ 2014 ΕΡΥΘΡΟ 750ML

32.78€34.5€

Κωδικός: 385-142006129

Brand: ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑΣ

Ένα ιστορικό κρασί για την περιοχή της Νεμέας, αφού ο Μέγας Οίνος ήταν η πρώτη προσπάθεια να δεθεί το Αγιωργήτικο με το Cabernet Sauvignon. Έτσι υπήρξε η πρώτη σούπερ-Νεμέα, μιας και τα αντίστοιχα κρασιά της Τοσκάνης έγιναν γνωστά σαν super-Tuscans, που κάθε χρόνο συναρπάζει με την σταθερότητά του και το γευστικό του βάθος.Ζυμωμένο και εκχυλισμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Πλήρη μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλι και παλαιωση σε καινούργια γαλλικά bariques για 18 μήνες και 6 μήνες στη φιάλη.. Το χρώμα είναι πολύ βαθύ και έντονο πορφυρό. Η μύτη έχει βάθος, συμπύκνωση, πολυπλοκότητα αλλά και φινέτσα. Αρώματα ώριμου φρούτου όπως βατόμουρο και μαύρο φραμπουάζ μαζί με μπαχαρένιους χαρακτήρες, καπνό και νότες δέρματος συνθέτουν τη μύτη. Στο στόμα είναι μεταξένιο μα ρωμαλέο με ευγενικές τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα, προσφέροντας αρώματα ώριμων φρούτων, γαρίφαλου, μαύρου πιπεριού και ένα άγγιγμα βοτάνων. Η επίγευση έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και τεράστια πολυπλοκότητα .Σερβίρεται στους 18-deg;C και συνοδεύει κόκκινα κρέατα, μαγειρευτά με έντονη γεύση. Επιδέχεται παλαίωση 15-20 χρόνια από τον τρύγο. Το χρώμα είναι πολύ βαθύ και έντονο πορφυρό. Η μύτη έχει βάθος, συμπύκνωση, πολυπλοκότητα αλλά και φινέτσα. Αρώματα ώριμου φρούτου όπως βατόμουρο και μαύρο φραμπουάζ μαζί με μπαχαρένιους χαρακτήρες, καπνό και νότες δέρματος συνθέτουν τη μύτη. Στο στόμα είναι μεταξένιο μα ρωμαλέο με ευγενικές τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα, προσφέροντας αρώματα ώριμων φρούτων, γαρίφαλου, μαύρου πιπεριού και ένα άγγιγμα βοτάνων. Η επίγευση έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και τεράστια πολυπλοκότητα.Αγιωργίτικο , Cabernet SauvignonΞηρόςΟίνος Ερυθρός, ΞηρόςΠροστατευόμενη Γεωγραφική Ενδειξη Πελοπόννησος13.5%Επιδέχεται παλαίωση 15-20 χρόνια από τον τρύγο.18-deg;C750mlΚτήμα ΣκούραΝεμέα, Πελοπόννησος Αγιωργίτικο: Γυμνό Νεμέα (ύψος 700m.) Cabernet Sauvignon: Ορεινή Κορινθία (ύψος 700m.)Αλκοολική ζύμωση και εκχύλιση σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 23-deg;C.Μεταζυμωτική εκχύλιση στους 20-deg;C. Συνολικός χρόνος εκχύλισης: Αγιωργίτικο 17 ημέρες, Cabernet Sauvignon 15 ημέρες. Πλήρης μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλια.Ωρίμανση σε 100% καινούργια γαλλικά βαρέλια για 18 μήνες,4 μήνες εκ των οποίων sur lie. Παραμονή μετά την εμφιάλωση 6 μήνες στο κελάρι του κτήματος.Μέγας Οίνος